Burak’ın takımdan ayrılması halinde bile Vittek, Henrique, Halil ve ofansif yönü güçlü olan yeni transfer Yasin ile hücum hattında fazla sıkıntı yaşanmayacağını düşünen Güneş öncelikli olarak sol kanada ve stoper mevkiine oyuncu istedi.

ÖNCELİĞİMİZ DEĞİL

Trabzonspor’da Burak Yılmaz’ın takımdan ayrılacak olması nedeniyle bir süredir golcü oyuncu arayışlarını sürdüren ve menajerlerin önerdiği isimleri değerlendiren Bordo-Mavili yönetim, teknik direktör Şenol Güneş’in isteği ile golcü oyuncu transferini şimdilik askıya aldı. Güneş’in, “Önceliğimiz golcü oyuncu değil” görüşünde sonra golcü oyuncu transferini durduran Bordo-Mavili yönetim, tecrübeli teknik adamın raporu doğrultusunda takımın diğer eksik bölgelerine takviye yapmak için seferber oldu.

ONLARI DENEYECEK

Burak’ın takımdan ayrılması halinde bile Vittek, Henrique, Halil ve ofansif yönü güçlü olan yeni transfer Yasin ile hücum hattında fazla sıkıntı yaşanmayacağını düşünen Güneş’in sol kanada ve stoper mevkiine oyuncu alınmasını istediği belirtildi. Kendini değil, takımın menfaatlerini ve ekonomik yapısını düşünen Güneş’in bu yaklaşımı Bordo-Mavili yöneticiler tarafından takdirle karşılandı. Güneş’in hazırlık kamplarında Vittek, Henrique, Halil ve Yasin’i gol bölgelerinde deneyeceği ve oyuncuların performansına göre transferi tekrar gündeme getirebileceği belirtildi.
Editör: TE Bilişim