Spor Toto Süper Lig'de deplasmanda G.Saray'a 2-1 mağlup olan Trabzonspor, bu sezon İstanbul takımlarına karşı 9. maçını oynadı. Beşiktaş, G.Saray, F.Bahçe, Başakşehir ve Kasımpaşa takımları karşısında bordo-mavililer 2 galibiyet, 4 beraberlik elde etti ve 3 kez de mağlup oldu. Attığı 13 gole karşılık kalesinde 13 gol gördü. Karadeniz ekibi, 17 puan kaybederken, 10 puan topladı. Trabzonspor, bu sezon İstanbul'da rakipleriyle yaptığı 5 maçta 1 galibiyet, 3 beraberlik aldı ve 1 kez de kaybetti. 10 gol atıp 8 tane yedi.

KASIMPAŞA HARİÇ!
Fırtına bu periyotta 6 puanı hanesine yazdırırken, 9 puan bıraktı. Trabzonspor, Kasımpaşa dışında Beşiktaş, F.Bahçe, G.Saray ve Başakşehir ile Trabzon'da karşılaştı. Söz konusu karşılaşmalarda ise 1 galibiyet, 1 beraberlik ve 2 yenilgi aldı.

DAME N'DOYE SERİYİ SONA ERDİRDİ
Aslan'a karşı oynadığı 3 maçta 3 kez rakip fileleri havalandıran Dame N'Doye, pazar günü ağları sarsamadı. Böylelikle rakibine karşı olan gol serisine son veren 32 yaşındaki Senegalli forvet, aynı zamanda ortaya koyduğu oyunla da bekleneni veremedi. N'Doye ikinci devrede sahaya çıktı.

BURAK YILMAZ BU KEZ DURDU
Attığı 20 golle Bafetimbi Gomis'in ardından ligin en skorer oyuncusu olan Burak Yılmaz, Galatasaray'dan ayrıldıktan sonra eski takımına karşı ilk kez pazar günü forma giydi. Yıldız oyuncu, 90 dakika sahada kalmasına rağmen rakip kaleye sadece 1 şut gönderebildi ve golle buluşamadı. Alanya, Akhisar ve Malatya karşısında ağları sarsan deneyimli oyuncu, bu karşılaşmayla birlikte 3 maçlık gol serisine de son vermiş oldu..

Editör: TE Bilişim