Trabzon taraftarının 'Kupayı Trabzon için kaldırıyorum' diyen Burak Yılmaz'a yanıtı sert oldu.

Burak Yılmaz'ın sezon başında sözleşmesinde bulunan 5 milyon Euro'ya serbest kalma maddesini kullanarak Galatasaray'a transfer olması, Trabzonspor cephesinde büyük tepki uyandırmıştı.
 
"KUPAYI TRABZON İÇİN KALDIRIYORUM"
 
Daha sonrasında ne yapsa Bordo Mavili taraftarlara yaranamayan golcü oyuncu, şampiyonluk kutlamalarının yapıldığı cumartesi gecesi "Bu kupayı 2010-2011 sezonunda şampiyonluk yaşadığım Trabzonspor için kaldırıyorum" diyerek camiaya barış mesajı gönderdi. Ancak milli futbolcunun barış mesajı yine ters teperek Trabzonspor taraftarlarının tepkisine neden oldu.
 
"BİZ KENDİ KUPAMIZI KALDIRIRIZ"
 
Burak'ın bu söylemi üzerine önce Trabzonspor Kulübü yöneticileri, daha sonrasında ise sosyal medya aracılığıyla taraftarlar, eski oyuncularına tepkilerini gösterdi. Burak için sosyal medyada kullanılan ifadeler şu şekilde: "Biz kendi kupamızı kaldırırız Burak, sen rahat ol. Bizim yerimize kimse kupa kaldırmasın. Trabzonspor'un onurunu kırmaya kalkıyorsun ama gücün yetmez. Sürekli pot kırıyorsun. Yetti artık yaptıkların. Aklını başına topla. Trabzon'da şampiyon oldun, gol kralı oldun ama ne söylediğini bilmiyorsun. Git futbolunu oyna, bizim adımızı ağzına alma."

Editör: TE Bilişim