Trabzonspor Başkanı Ahmet Ağaoğlu, takımdan ayrılacağı konuşulan Burak Yılmaz konusuna açıklık getirdi ve golcü futbolcunun Bordo-Mavililer'in sözleşmeli oyuncusu olduğu hatırlattı.

Burak ile yaptığı görüşmede aldığı ücrette indirime gitmesi yönünde istekte bulunduklarını belirten başkan Ağaoğlu, haber beklediklerini ifade etti.

Burak Yılmaz'ın başka bir takıma gideceği yönünde herhangi bir resmi teklif almadıklarını ve golcü oyuncunun bu konuda yönetime bir talebi olmadığını belirten Ahmet Ağaoğlu, "Biz Burak Yılmaz ile birkaç kez bir araya geldik ve gidip gitmeyeceği yönünde kelime etmedik. Çünkü Burak bizim sözleşmeli oyuncumuz. Bizim kendisinden tek bir talebimiz oldu; o da aldığı ücrette indirime gitmesi. Çok soğuk bakmadı, kendisinden haber bekliyoruz" dedi.

BEŞİKTAŞ İLE İLETİŞİME GEÇMEDİK

Ahmet Ağaoğlu, Beşiktaş Kulübü'yle Burak Yılmaz ile ilgili hiçbir şekilde görüşmediklerini de belirterek, sözlerine şöyle devam etti:

"İtibar etmeyin. Burak bizim sözleşmeli oyuncumuzdur. Ben gidip başka bir kulübün sözleşmeli oyuncusuna talip olsam önce kulüple konuşurum. Bu işin etik kuralı da bunu gerektirir. Beşiktaş Kulübü'nün bu konuyla alakalı bizimle iletişimi olmadı."

Editör: TE Bilişim