Maçın ardından konuşan Trabzonsporlu futbolcu Burak Yılmaz, “Bana kulübümüz öyle bir organizasyon düzenledi ki.. İster istemez üstüme baskı oluştu. Benim futbol geçmişime baktığınızda baskı ile iyi performans vermiş oyuncuyum. Baskı bazı oyunculara iyi gelmez ama bana iyi geliyor. Bu sevgiye bu özveriye karşılık vermem gerekti. Önce kulübümüze, taraftarlarımıza, başkanımıza teşekkür ederim. Çok zor transferdi, hem yönetimimiz hem de ben fedakarlık verdik” dedi.  

AYRI AYRI JESTLER YAPTILAR

Burak, sözlerine şu şekilde devam etti: “Bir maçta her şey bitmedi. Benim işim gol atmak. Bugün iyi başladık. Santrafor için gol ekmek, su gibidir. Bu haftaya iyi geçirdik. Öne çıkmak istiyorsak, ilk haftalarda formsuzken öne çıkmak gerek. Takım arkadaşlarıma teşekkür ederim. Hepsi ayrı ayrı jestler yaptılar. Trabzonspor, Burak Yılmaz’dan ibaret değil. Çok önemli genç ve tecrübeli oyuncularımız va”

AVNİ AKER Mİ, MEDİCAL PARK MI?

Avni Aker mi, Medical Park Stadı mı sorusuna ise Burak,  “Avni Aker çok farklıydı benim için. Çok büyük başarılar kazandığımız. Hem bireysel hem de takım.. Oraya gidiş, orada evlerin arasından geçip gidiş çok özeldi. Burası hiç bir statla mukayese olmaz. 2010-11’de böyle bir atmosfer ambiyans vardı. Samimi konuşmak gerekirse gerekli performansı gösteremedik. Ama onlar bize inandığı süreci biz de gerekli performansı göstereceğiz” diye konuştu. 

YUSUF’A AYRI PARANTEZ AÇMAK LAZIM

Trabzonspor’un yeni Selçuk’u Yusuf Yazıcı mı? Sorusuna ise Burak, “Yusuf ekstra iyi bir oyuncu. Öte ki Yusuf’ta öyle. Alt yapıda bugün kadroda olan genç arkadaşlarımız var. Yusuf ayrı parantez açmak gerekirse yetenekli ve iyi bir insan. Biraz tecrübesiz genç. Hocamız ve yönetimimiz onun üzerinde ayrı duruyor. Yusuf’un hem bana, kendisine, Türk futboluna çok büyük katkılar vereceğini düşünüyorum” ifadelerini kullandı.

Editör: TE Bilişim