Trabzonspor ile Burak Yılmaz anlaştı... sıra bonservisini elinde bulunduran Pekin Gouan'ı ikna etmeye geldi. Akyazı'daki stadın açılışı sırasında Muharrem Usta, golcüye, "Türkiye'ye dönersen, artık gelmen gereken yer Trabzonspor'dur..." dedi. Burak ise "biliyorum başkanım... benim de düşüncem zaten bu. Trabzonspor benim döneceğim yer" cevabı verdi.

Kampl'ı isteyen Schmidt'ten Burak Yılmaz'a izin çıktı
Gelinen süreçte Trabzonspor yönetimi Pekin'den Burak'ı istedi. Soriano ile Pekin'de buluşan Roger Schmidt'in gözü ise eski öğrencisi Kampl'da... Kampl'ı oynatabilmek için yabancı oyuncularından birisini göndermek zorunda olan Pekin, ayrılmak isteyen Burak'a onay verdi.

Çinliler, Burak Yılmaz'ı 'bedava' göndermeye evet dedi.
Konu ise rakamlar. Çin ekibi 8 milyon Euro ödediği Burak'ı "bedelsiz" göndermeyi kabul etti. Önümüzdeki iki sezonda toplam 12 milyon Euro kazanacak olan Burak ise indirimi kabul etti. Bordo-mavililerin, Pekin'e teklifi ise ''3 milyon Euro biz verelim, 3 milyon Euro'dan Burak vazgeçsin, siz de 3 milyon Euro'sunu ödeyin. Hepimiz mutlu olalım oldu. Çinlilerin ilk cevabı, ''bedelsiz vermeyi kabul ettik. Bundan sonrası sizde...'' oldu.
Kaynak: Fotospor

Editör: TE Bilişim