Trabzonpor'dan Galatasaray'a olaylı bir şekilde transfer olan Burak Yılmaz, Galatasaray'ın Şampiyonluk kupasını kaldırdığı seramoni sonrası dikkat çeken ifadeler kullandı. Burak, "Ben bu kupayı Trabzonsporlular için de kaldırdım" dedi.

Trabzonspor'dan bu sezon başı Galatasaray'a olaylı bir şekilde transfer olan Burak Yılmaz, Şampiyonluk Kupasının kaldırıldığı seramoni sonrası Trabzonsporlu taraftarların gönlünü almaya çalıştı.

Seramoni sonrası açıklamalar yapan Burak Yılmaz, "Çok güzel bir duygu. Çok mutluyum. Ben buradan birşey söylemek istiyorum. 2010-2011 sezonu sonrasında Trabzonspor ile yakalayıp ama kaldıramadığımız kupa var. Ben bu kupayı hem Trabzonsporlular için hem Trabzonlular için bu kaldırdım. Onlar bana belki kırgın ama ben onları hiç bir zaman unutmayacağım" dedi.

Burak'ın ardından konuşan Selçuk ise  yine bildik ifadeler kullandı. Trabzonspor'un şike ile kaybedilen Şampiyonluğuna hiç bir şekilde atıfta bulunmayan Burak, "Benim 2. Şampiyonluğum" ifadesi ise bir hayli dikkat çekici bulundu.