Trabzonspor yöneticisi Tuncay Bekiroğlu, Radyospor'da Özgür Sancar'ın sorularını yanıtladı ve transfer gündemine yönelik önemli açıklamalarda bulundu. Öncelikle Burak Yılmaz konusuna değinen Bekiroğlu, "Burak Türk futbolunun yıldızı oldu. Trabzonspor'da, Şenol Güneş'in elinde kafasını futbola verdiği zaman nerelere gelebileceğini gösterdi. Burak'tan, başka bir yere gitmek istediğini duymadım, duyana da rastlamadım.
Fakat her futbolcunun gözünde dünya çapında bir kulüpte oynamak gibi bir düşünce olur" dedi. Burak Yılmaz konusunda kulübe ulaşmış bir teklif olmadığının da altını çizen Bekiroğlu, "Dünyanın en üst düzey kulüplerinden birine giderse onu ilk kutlayan ben olurum" şeklinde konuştu.
Transfer çalışmalarının Şenol Güneş'in belirlediği isimler üzerine yapıldığını kaydeden Bekiroğlu, iki stoper almayı düşündüklerini de ifade edip, "Sol Bamba'yla bir niyet anlaşması yapıldı. Zokora da Bamba'yla ilgili çok olumlu referans verdi. Biz iki stoper transfer edebiliriz" derken, Sivok ile ilgili soruyu ise yanıtsız bıraktı.

SPEKÜLASYONA NEDEN OLMAK İSTEMEYİZ
Bekiroğlu, Alper Potuk transferiyle ilgili ise "Alper Potuk çok beğendiğimiz bir oyuncu, hocamız da takımımızı ileriye taşıyabilecek oyunculardan biri olduğu için Alper Potuk ismini verdi. Fakat şu anda Alper için bizden istenen bedel beklentilerin çok üzerinde. Bu nedenle hoca da transfere karşı çıktı. Biz Alper Potuk'u Trabzonspor'da görmek isteriz ama doğru fiyatlarla" dedi. Egemen Korkmaz ile ilgili iddialara da değinen Bekiroğlu, "Egemen başarılı bir oyuncu. Çok saygı duyduğumuz bir kulüpte oynuyor. Biz başka kulüplerde sözleşmesi olan oyuncularla ilgili bir spekülasyona neden olacak bir şey söylemek istemeyiz" diye konuştu.