Trabzonspor - Galatasaray maçı! Spor Toto Süper Lig'in 25. haftasında Galatasaray, deplasmanda Trabzonspor ile karşı karşıya geldi. Medical Park Arena'da oynanan mücadelede Galatasaray, Trabzonspor'a 2-0 mağlup oldu.

Trabzonspor'a galibiyeti getiren golleri 23. dakikada N'Doye ve 49. dakikada Yusuf kaydetti.

Bordo-mavili ekipte 65. dakikada Uğur Demirok kırmızı kartla oyun dışında kaldı.

Bu galibiyetin ardından Trabzonspor Spor Toto Süper Lig'deki puanını 41'e çıkardı. Galatasaray ise ligde 46 puanda kaldı. Trabzonspor yenilmezlik serisini 9 maça çıkarırken, Galatasaray ligde 2 maç sonra sahadan puansız ayrıldı.

Galatasaray, Süper Lig'in 26. haftasında TT Arena'da Adanaspor'u konuk edecek. Trabzonspor ise 26. haftada deplasmanda Çaykur Rizespor ile karşı karşıya gelecek.

Galatasaray, ligde geçen hafta 3-2 kazandığı Gençlerbirliği maçının 11'ine göre 5 farklı oyuncuyla sahaya çıktı. Sarı-kırmızılılarda kadroda yer almayan Chedjou ve Hakan Balta'nın yanı sıra Ahmet Çalık, Garry Rodrigues ve Josue Pesqueira 11'de yer bulamazken, bu oyuncuların yerine Semih Kaya, Luis Cavanda, Martin Linnes, Wesley Sneijder ve Armindo Bruma görev aldı.

VE MEDİCAL PARK ARENA'DA SEYİRCİ REKORU KIRILDI

Spor Toto Süper Lig'de Galatasaray'ı konuk eden Trabzonspor, yeni stadı Medical Park Arena'da seyirci rekorunu kırdı.Süper Lig'de 2017'de oynadığı 8 lig maçında 6 galibiyet, 2 beraberlik alarak çıkışa geçen bordo-mavili takımın taraftarları, Galatasaray mücadelesinde 41 bin 461 kişi kapasiteli Medical Park Arena'da kendilerine ayrılan bölümün tamamını doldurdu.

Ev sahibi Trabzonspor ilk 5 dakikada Galatasaray'a önde baskı uygularken, sarı-kırmızılı takım bu dakikalarda sahasından top çıkarmakta zorluk yaşadı. Maça daha iyi başlayan taraf ev sahibi ekip oldu. Trabzonspor ilk 20 dakika geçilirken, daha fazla topla oynayan taraftı. Ancak ilk 20 dakika içerisinde her iki ekip de önemli bir gol pozisyonuna giremedi.

ARENA'DA SESSİZLİĞİ BOZAN GOL N'DOYE'DEN GELDİ...

Mücadelenin 23. dakikasında ev sahibi ekip sağ kanattan bir korner kazandı. Kornerde top ceza sahasına havalandırıldı. Arka direkte boş kalan Castillo şutunu çekti ancak Galatasaray savunması topu çizgide karşıladı. Muslera'ya da çarpıp boşta kalan topa kale önünde N'Doye vurdu ve topu ağlara gönderdi. Trabzonspor, 23. dakikada gelen bu golle Galatasaray karşısında 1-0 öne geçti.

Golden sonra da daha etkili oynayan taraf ev sahibi ekip olurken, Galatasaray hücuma çıkmakta ve orta alanda oyun kurmakta zorlandı.

TRABZONSPOR GOLE ÇOK YAKLAŞTI! YUSUF DİREĞİ AŞAMADI

İlk yarıda uzatma dakikaları oynanırken, Trabzonspor çok etkili bir hücum gerçekleştirdi. Castillo savunmanın arkasına sarktı. Bir anda orta sahada boş pozisyon yakalayan Castillo topu ceza sahasına kadar sürdü ve geriden gelen Yusuf'a pasını çıkardı. Yusuf yerden sert bir vuruş gerçekleştirdi ancak Yusuf'un şutunda top direkten geri döndü. Dönen top N'Doye'de kaldı ancak N'Doye de topu istediği gibi kontrol edemedi ve top Galatasaray'a geçti.

İlk yarının kalan kısmında başka gol olmadı ve ilk yarıyı Trabzonspor, Galatasaray karşısında 1-0 önde kapattı.

İKİNCİ YARI GOLLE BAŞLADI! YUSUF BU KEZ DİREĞİ GEÇTİ

İkinci yarıya her iki takım da ilk yarıdaki 11'leriyle çıktı. Ev sahibi ekip ikinci yarıya daha iyi başlayan taraf oldu. Sağ kanattan gelişen Trabzonspor hücumunda, Mas pasını Olcay'a çıkardı. Taç çizgisine yakın noktada topla buluşan Olcay da pasını ceza sahası önüne koşu yapan Yusuf Yazıcı'ya gönderdi. Yusuf topu kontrol ettikten sonra şık bir şut çekti. Yusuf'un şutunda top önce direğe çarptı, ardından ağlarla buluştu. Ev sahibi ekip bu golle Galatasaray karşısında 49. dakikada skoru 2-0 yaptı.

2-0'dan sonra Galatasaray Teknik Direktörü Igor Tudor oyuna ilk müdahalesini gerçekleştirdi. Sarı-kırmızılı takımda 67. dakikada Linnes kenara gelirken, oyuna Garry Rodrigues girdi.

Bruma, orta alanda topu kazandı ve rakibini geçmek isterken Uğur'un müdahalesiyle yerde kaldı. Hakem faulü belirledi ve Uğur'a bir de sarı kart gösterdi.

UĞUR DEMİROK KIRMIZI KART GÖRDÜ! TRABZONSPOR 10 KİŞİ

Mücadelenin 65. dakikasında gelişen Galatasaray atağında Lukas Podolski topa hareketlendi. Podolski, Uğur Demirok'tan sıyrılıp topa hareketlenmek isterken yerde kaldı. Hakem de faulü belirledi. Bu pozisyonda Uğur Demirok ikinci sarıdan kırmızı kartla oyun dışı kaldı ve Trabzonspor kalan süreyi 10 kişi oynadı.

10 kişi kalan rakibi karşısında Galatasaray baskısını biraz daha arttırdı. Garry Rodrigues ceza sahası dışında topla buluştu. İlk rakibini geçen Rodrigues, ceza sahası önünden sert bir şut çıkardı ancak top savunmadan döndü. Josue dönen topu aldı ve Portekizli oyuncu da kaleyi düşündü. Josue'nin şutunda top direğin az farkla yanından auta çıktı.

Galatasaray'da 79. dakikada Tolga Ciğerci yerine Sinan Günüş oyuna dahil oldu. Bu dakikalarda Galatasaray tribünlerinden yönetim aleyhinde tezahüratlar yükseldi.

86. dakikada Galatasaray etkili geldi. Josue'nin pasında Yasin ceza sahasına hareketlendi. Yasin çizgiye inip topu kale önüne ortaladı. Sinan Gümüş bomboş pozisyonda topa dokundu ancak golü yapamadı ve top bu pozisyonda direğin yanından auta çıktı. 90+1'de ceza sahasına açılan ortada Sinan topa dokundu ve top ağlara gitti. Ancak hakem ofsayt gerekçesiyle golü geçerli saymadı.

Mücadelenin kalan kısmında her iki ekip de başka gol bulamadı. 90 dakika sonunda Trabzonspor, Galatasaray'ı 2-0 mağlup etmeyi başardı.


MAÇTAN DAKİKALAR

M.S.Sizin oylarınızla Trabzonspor - Galatasaray maçının adamı Olcay Şahan seçildi.
 M.S.Bu sonucun ardından Trabzonspor puanını 41'e yükseltti. Galatasaray ise 46 puanda kaldı.
 M.S.Karşılaşmada son düdük çaldı. Trabzonspor Galatasaray'ı 2-0 mağlup etti.
90'Yasin'in sağ kanattan kullandığı kornerde savunma topu karşıladı.
90'Yasin sağ kanattan orta yapmak isterken savunma araya girdi ve top dışarıya gitti. Galatasaray korner kullanacak.
90'Selçuk'a faul yaptıktan sonra topu rakibine vermeyen Bero sarı kart gördü.
90'Josue, sağ kanatta hareketlenen Yasin'i topla buluşturmak istedi ancak Yasin topu oyun alanında kontrol edemedi ve top dışarıya gitti.
90'Sinan'ın pozisyonunun ardından hakeme itiraz eden Yasin sarı kart gördü.
90'Rodrigues'in sol kanattan yaptığı ortada Sinan topu ağlara gönderdi ancak Sinan ofsayt pozisyonunda.
90'Karşılaşmanın sonuna en az 4 dakika ilave edildi.
89'Rodrigues korneri paslaşarak kullandıktan sonra topu alan Bruma ceza sahası dışından şansını denedi ancak onun vuruşu kaleye yönelmedi.
89'Josue'nin sağ kanattan kullandığı serbest vuruşta savunma topu karşıladı. Sonrasında dönen topu alan Rodrigues orta yapmak isterken Pereira araya girdi ve top dışarıya gitti. Galatasaray korner kullanacak.
88'Yasin, Mas'tan sıyrılmak isterken yerde kaldı. Galatasaray sağ kanattan serbest vuruş kullanacak.
88'Sinan, pozisyonun ardından kısa süren bir sakatlık yaşadı.
88'Sinan Medjani'den sıyrılmak isterken yerde kaldı ve faul bekledi ancak hakem oyunu sürdürdü.
87'Karşılaşmada son dakikalara girilirken Galatasaray baskısını iyice arttırdı.
86'Gelişen Galatasaray atağında Carole'nin sol kanattan ortasında savunma topu karşıladı.
85'Galatasaray gole çok yaklaştı. Josue'nin pasıyla sağ kanattan ceza sahasına giren Yasin'in ortasında Sinan altı pastan dışarıya gönderdi.
84'Trabzonspor'da Bero Yusuf Yazıcı'nın yerine oyuna dahil oldu.
83'Pozisyonun ardından Mustafa kısa süren bir sakatlık yaşadı ancak sağlık görevlilerine gerek duymadan ayağa kalktı.
82'Trabzonspor'da Selçuk'un pasıyla sağ kanattan ceza sahasına giren Yasin rakiplerinden sıyrıldıktan sonra vuruşunu yapmak isterken topu ayağından aştı ve top kaleci Onur'da kaldı.
82'Josue'nin sağ kanattan kullandığı serbest vuruşta Mas topu karşıladı.
81'Yasin sağ kanattan orta yapmak isterken Yusuf Erdoğan'ın müdahalesiyle yerde kaldı. Konuk takım sağ kanattan serbest vuruş kullanacak.
80'Sinan sol kanattan ceza sahasına girdikten sonra vuruşunu yapmak isterken son anda Mustafa araya girdi ve tehlikeyi önledi.
79'Galatasaray'da Tolga yerini Sinan'a bıraktı.
79'Oyun bu dakikalarda Trabzonspor yarı alanında oynanmaya başladı.
78'Gelişen Galatasaray atağında Josue'nin sağ kanattan yaptığı orta kaleci Onur'da kaldı.
78'Galatasaray bu dakikalarda baskısını arttırmaya çalışıyor.
77'Gelişen Galatasaray atağında Tolga'nın sağ kanattan yaptığı ortada top Podolski'yi aştı ve Pereira topu kalecisine kazandırdı.
76'Galatasaraylı futbolcular bu dakikalarda kendi aralarında pas yapıyor.
 Maçın adamını üst bölümde yer alan 'Maçın Adamı' menüsünden seçebilirsiniz.
74'Josue'nin sağ kanattan kullandığı kornerde top ceza sahasında kimseye değmedi ve diğer kanattan dışarıya gitti.
74'Josue'nin sağ kanattan yaptığı orta Mas'a çarparak dışarıya gitti. Galatasaray korner kullanacak.
73'Galatasaray bu dakikalarda baskı kurmaya çalışıyor.
72'Selçuk'un kullandığı serbest vuruşta savunma topu karşıladı. Sonrasında dönen topu alan Josue'nin ortasında Yasin'in vuruşu yandan dışarıya gitti.
71'Rodrigues sol kanattan orta yapmak isterken Pereira'nın müdahalesiyle yerde kaldı. Pereira müdahalenin ardından sarı kart gördü. Galatasaray tehlikeli bir bölgeden serbest vuruş kullanacak.
70'Trabzonspor'da Onazi yerini Mustafa'ya bıraktı.
70'Rodrigues ceza sahası dışından şansını denedi. Onun vuruşu savunmadan geri döndü. Sonrasında dönen topu alan Josue'nin vuruşu yandan dışarıya gitti.
69'Selçuk serbest vuruşu paslaşarak kullandıktan sonra Galatasaraylı futbolcular kendi aralarında pas yapıyor.
69'Rodrigues, Yusuf'tan sıyrılmak isterken yerde kaldı. Konuk takım sol kanattan serbest vuruş kullanacak.
68'Trabzonspor'da Mustafa Akbaş oyuna girmek için hazırlık yapmaya başladı.
67'Selçuk, serbest vuruşta doğrudan kaleyi düşündü. Onun vuruşu üstten dışarıya gitti.
66'Rodrigues ceza sahasına girmek isterken Yusuf Yazıcı'nın müdahalesiyle yerde kaldı. Yusuf müdahalenin ardından sarı kart gördü. Galatasaray tehlikeli bir bölgeden serbest vuruş kullanacak.
66'Selçuk'un kullandığı serbest vuruşta Mas topu uzaklaştırdı.
65'Podolski'ye faul yapan Uğur ikinci sarı karttan kırmızı kart gördü. Galatasaray rakip yarı alanın ortasından serbest vuruş kullanacak.
64'Trabzonspor'da Yusuf Erdoğan Castillo'nun yerine oyuna girdi.
63'Okay, savunmanın arkasına koşu yapan Castillo'yu topla buluşturmak istedi ancak Muslera kalesini zamanında terk ederek tehlikeyi önledi.
62'Galatasaray'da Sneijder yerini Josue'ye bıraktı.
62'Sneijder, serbest vuruşta doğrudan kaleyi düşündü. Onun vuruşunda top yandan dışarıya gitti.
61'Bruma, Uğur'dan sıyrılmak isterken yerde kaldı. Uğur müdahalenin ardından sarı kart gördü. Galatasaray tehlikeli bir bölgeden serbest vuruş kullanacak.
60'Trabzonspor'da Yusuf Erdoğan oyuna girmek için hazırlık yapmaya başladı.
60'Selçuk'un sağ kanattan kullandığı kornerde Okay topu uzaklaştırdı.
59'Selçuk'un pasıyla sağ kanattan ceza sahasına giren Bruma, vuruşunu yapmak isterken savunma araya girdi ve top dışarıya gitti. Konuk takım korner kullanacak.
58'Gelişen Galatasaray atağında sağ kanattan ceza sahasına giren rakibinden sıyrıldıktan sonra vuruşunu yaptı. Onun şutu kaleci Onur'da kaldı.
57'Galatasaray'da Linnes yerini Rodrigues'e bıraktı.
57'Gelişen Galatasaray atağında Yasin'in sağ kanattan ortasında Tolga'nın vuruşu üstten dışarıya gitti.
56'Gelişen Galatasaray atağında Linnes'in pasıyla ceza sahasında topla buluşan Bruma'nın vuruşu savunmadan geri döndü. Sonrasında dönen topu alan Yasin'in ortası kaleci Onur'da kaldı.
55'Olcay'ın sağ kanattan kullandığı serbest vuruşta savunma karşıladı. Dönen topu alan Onazi'nin ceza sahası dışından yaptığı vuruş Muslera'da kaldı.
55'Pozisyonun ardından sakatlanan Yusuf, tedavi için kenara geldi.
54'Yusuf, Bruma'dan sıyrılmak isterken yerde kaldı. Trabzonspor tehlikeli olabilecek bir bölgeden serbest vuruş kullanacak.
53'Mas'a faul yapan Podolski hakem tarafından uyarıldı.
53'Galatasaray bu dakikalarda Linnes'in oynadığı sol kanattan etkili gelmeye başladı.
52'Linnes sol kanattan ceza sahasına girdikten sonra arka direğe orta yapmak isterken son anda Uğur araya girdi ve onun orta yapmasına engel oldu.
51'Sneijder'in kullandığı serbest vuruşta savunma topu karşıladı ancak hakem daha önce Podolski'nin Onur'a faul yaptığı işaret etti. Podolski müdahalenin ardından sarı kart gördü.
51'Gelişen Galatasaray atağında sol kanattan ceza sahasına giren Linnes Podolski'ye pas vermek isterken savunma araya girdi. Galatasaray korner kullanacak.
50'Galatasaray oyuna yeniden başladı.
49'Gelişen Trabzonspor atağında Olcay'ın pasıyla kaleciyle karşı karşı kalan Yusuf düzgün bir vuruşla topu ağlara gönderdi.
49'GOL!
48'İki takım da bu dakikalarda orta alanda topa sahip olmakta zorlanıyor.
47'Trabzonspor ilk yarıda olduğu gibi ikinci yarıya da baskılı başladı.
46'Yusuf'un kullandığı serbest vuruşta Selçuk topu uzaklaştırdı.
46'Olcay, Sneijder'den sıyrılmak isterken yerde kaldı. Trabzonspor sağ kanattan serbest vuruş kullanacak.
46'Karşılaşmada ikinci yarı başladı.
 D.A.İlk yarıda son düdük çaldı. Trabzonspor soyunma odasına 1-0 önde gidiyor.
45'Onazi'nin savunmada yaptığı hatayla topu alan Bruma ceza sahasındaki Podolski'yi düşündü ancak son anda savunma araya girdi.
45'Trabzonspor gole çok yaklaştı. Sağ kanattan ceza sahasına giren Castillo pasıyla Yusuf'u topla buluşturdu. Onun vuruşunda top direkten geri döndü.
45'Gelişen Galatasaray atağında Linnes'in sol kanattan yaptığı ortayı savunma karşıladı.
45'Selçuk'un kullandığı serbest vuruşta savunma topu karşıladı.
45'Yasin, Onazi'den sıyrılmak isterken yerde kaldı. Galatasaray sağ kanattan serbest vuruş kullanacak.
45'İlk yarının sonuna en az 3 dakika ilave edildi.
45'İki takım da bu dakikalarda orta alanda topa sahip olmakta zorluk yaşıyor.
44'Yusuf'un tedavisi nedeniyle duran oyun yeniden başladı.
43'Hava topu mücadelesine çıkan Yusuf, sert bir şekilde yere düştü. Genç oyuncu sakatlık geçiriyor. Sağlık görevlileri oyun alanında.
42'İlk yarıda son dakikalara girilirken oyunda Trabzonspor'un üstünlüğü var.
41'Gelişen Trabzonspor atağında Olcay'ın sağ kanattan ortasında Castillo'dan önce Yasin araya girdi ve topu kalecisine kazandırdı.
40'Castillo, Olcay'ın pasıyla kaleciyle karşı karşıya kaldı ancak pozisyon ofsayt.
39'Yasin, Mas'tan sıyrılmak isterken yerde kaldı ve faul bekledi ancak hakem oyunu sürdürdü.
39'Gelişen Galatasaray atağında Yasin'in sağ kanattan ortasını savunmada Uğur karşıladı.
37'Yusuf'un kullandığı serbest vuruşta Muslera kalesini terk ederek topu aldı.
36'Yusuf, Selçuk'tan sıyrılmak isterken yerde kaldı. Ev sahibi takım rakip yarı alanın ortasından serbest vuruş kullanacak.
35'Yusuf'un sağ kanattan kullandığı kornerde ceza sahasında oluşan karambol sonrası Tolga topu uzaklaştırdı.
35'Castillo'nun sol kanattan yaptığı orta Cavanda'ya çarparak dışarıya gitti. Trabzonspor korner kullanacak.
34'Yusuf'un kullandığı serbest vuruşta Galatasaray savunması topu karşıladı.
33'Pereira Selçuk'tan sıyrılmak isterken yerde kaldı. Ev sahibi ekip sağ kanattan serbest vuruş kullanacak.
32' Olcay, sol kanattan orta yapmak isterken Cavanda araya girdi ve Olcay'a orta yapma şansı vermedi.
31'Bruma sağ kanatta rakiplerinden sıyrıldıktan sonra ceza sahasındaki Podolski'yi düşündü ancak Mas son anda araya girdi ve tehlikeyi önledi.
30'Galatasaraylı futbolcular bu dakikalarda kendi aralarında pas yapıyor.
29'Trabzonsporlu futbolcular bu dakikaya 5 kez ofsayta yakalandı.
28'Onazi savunmanın arkasına koşu yapan N'Doye'yi topla buluşturdu ancak pozisyon ofsayt.
27'Castillo, sol kanattan orta yapmak isterken Semih araya girdi ve ona orta yapma şansı vermedi.
26'Gelişen Galatasaray atağında Linnes'in sağ kanattan yaptığı ortada Selçuk'un kafa vuruşu kaleci Onur'da kaldı.
25'Galatasaray oyuna yeniden başladı.
24'Sahaya atılan konfetiler nedeniyle oyun bu dakikada durdu.
23'Yusuf'un sağ kanattan kullandığı kornerde arka direkte boş durumda kalan Castillo'nun vuruşunu savunma çizgiden çıkardı. Devam eden topta N'Doye altı pastan topu ağlara gönderdi.
23'GOL!
22'Olcay, pozisyonun ardından kısa süren bir sakatlık yaşadı ancak sağlık görevlilerine gerek duymadan ayağa kalktı.
22'Olcay sağ kanattan orta yapmak isterken Yasin araya girdi ve top dışarıya gitti. Ev sahibi takım korner kullanacak.
21'Topla oynama oranları: Trabzonspor %55 Galatasaray %45
20'Sneijder, ceza sahası dışından şansını denedi. Onun vuruşu üstten dışarıya gitti.
19'Gelişen Trabzonspor atağında Castillo'nun sol kanattan ortası kaleci Muslera'da kaldı ancak hakem Castillo'nun topu dışarıdan çıkardığını işaret etti.
17'Sneijder'in pasıyla sol kanatta topla buluşan Bruma'nın ortasında Mas, Podolski'den önce topu karşıladı.
16'Yusuf'un sağ kanattan kullandığı kornerde savunmasına yardıma gelen Podolski, topu karşıladı.
16'Pereira sağ kanattan orta yapmak isterken Yasin araya girdi ve top dışarıya gitti. Ev sahibi takım korner kullanacak.
15'Okay, savunmanın arkasına koşu yapan Olcay'ı topla buluşturdu ancak pozisyon ofsayt.
14'Trabzonspor bu dakikalarda baskı kurmaya çalışıyor. Bordo - mavililer dönen topları da almaya başladı.
13'Mas, savunmanın arkasına koşu yapan N'Doye'yi düşündü ancak Senegalli oyuncu yine ofsayt pozisyonunda kaldı.
12'Sneijder'in kullandığı serbest vuruşta Cavanda'nın ceza sahası içinden yaptığı vuruş dışarıya gitti.
12'Selçuk, Okay'dan sıyrılmak isterken yerde kaldı. Konuk takım sağ kanattan serbest vuruş kullanacak.
11'Yusuf'un sağ kanattan kullandığı kornerde savunma topu karşıladı. Sonrasında dönen topu alan Olcay'ın ceza sahasından yaptığı orta kaleci Muslera'da kaldı.
10'Gelişen Trabzonspor atağında Pereira sağ kanattan orta yapmak isterken Carole araya girdi ve top dışarıya gitti. Trabzonspor korner kullanacak.
9'Uğur savunmanın arkasına koşu yapan N'Doye'yi topla buluşturmak istedi ancak pozisyon ofsayt.
8'Muslera'nın ileriye gönderdiği top Trabzonspor'da kaldı. Bu kez bordo - mavili oyuncular kendi aralarında pas yapıyor.
7'Galatasaraylı futbolcular bu dakikalarda kendi aralarında pas yapıyor.
6'Sneijder'in sol kanattan kullandığı kornerde Okay topu karşıladı.
6'Gelişen Galatasaray atağında Yasin sol kanattan orta yapmak isterken Okay araya girdi ve top dışarıya gitti. Galatasaray korner kullanacak.
5'Trabzonspor'un baskısı nedeniyle Galatasaray ilk dakikalarda top yapmakta zorluk yaşıyor.
4'Sneijder, savunmanın arkasına koşu yapan Bruma'yı topla buluşturmak istedi ancak son anda savunma araya girdi.
3'Yusuf'un kullandığı serbest vuruşta savunma topu karşıladı. Dönen topu alan Olcay'ın ortasında top doğrudan dışarıya gitti.
3'Castillo, Linnes'ten sıyrılmak isterken yerde kaldı. Trabzonspor sol kanattan serbest vuruş kullanacak.
2'Trabzonsporlu futbolcular ilk dakikalarda ön alanda pres yaparak Galatasaray'ı çıkartmamaya çalışıyor.
1'Trabzonsporlu taraftarlar ilk düdükle birlikte takımlarına büyük destek veriyor.
1'Karşılaşmada ilk düdük çaldı. İki takıma da başarılar.
 M.Ö.Trabzon'da İstiklal Marşımız...
 M.Ö.Takımlar seremoni için sahaya çıkıyor.
 M.Ö.Ersun Yanal: "Galatasaray'ı yenebiliriz. Umarım bunu yapıp yolumuza devam ederiz."
 M.Ö.Ersun Yanal: "Igor Tudor'un gelişinin ardından Galatasaray daha iştahlı. Bu da maçı farklı bir noktaya götürecektir."
 M.Ö.Ersun Yanal: "Taraftara sabrından dolayı teşekkür ederim. Trabzonspor, Türk futbolu adına önemli bir camia. Takımın keyfi yerinde."
 M.Ö.Ersun Yanal: "Olağanüstü bir gün olacak. Taraftar tribünleri doldurdu. Önemli bir ekonomik hareketlilik yaşandı şehirde, herkes mutlu."
 M.Ö.Ersun Yanal: "N'Doye'nin 11'de oynaması ödül değil ihtiyaç. Herkes elinden geleni yapmaya çalışıyor."
 M.Ö.Igor Tudor: "Sakatlıklardan dolayı değişikliklerimiz var. Ancak 1-2 oyuncunun girip çıkması önemli değil. Takım ruhu önemli."
 M.Ö.Igor Tudor: "Trabzon'u çıkışından dolayı tebrik ederim.Bu maçlar büyük oyuncuların maçıdır.Rakibe saygılıyız ama çıkışları umurumuzda değil"
 M.Ö.Cenk Gönen: "Hocamızın isteklerine adapte olmaya çalışıyoruz. Bu bir anda şık diye olmuyor."
 M.Ö.Cenk Gönen: "Biz buraya kazanmaya geldik, rakibin çıkışı umrumuzda değil."
 M.Ö.Cenk Gönen: "Trabzonspor iyi çıkış yakaladı. Biz de yeni hocamız ile gollü maçlarda kazandık. Tudor'un istediğini yapmaya çalışıyoruz."
 M.Ö.Yusuf Erdoğan: "Güzel bir çıkışımız var. Bu bize stres yaratmıyor. Derbileri severiz. Stadımızdaki ilk derbi, inşallah tarihe geçeriz"
 M.Ö.Trabzonspor'un yedekleri: Esteban, Zeki, Bero, Mustafa, Rodallega, Yusuf, Aytaç
 M.Ö.Trabzonspor'un ilk 11'i: Onur, Mas, Medjani, Uğur, Pereira, Onazi, Okay, Yusuf Yazıcı, Olcay, Castillo, N'Doye
 M.Ö.Galatasaray'ın yedekleri: Cenk, Ahmet, Rodrigues, Sinan, Josue, Sabri, de Jong.
 M.Ö.Galatasaray'ın ilk 11'i: Muslera, Semih, Cavanda, Carole, Linnes, Selçuk, Tolga, Sneijder, Yasin, Bruma, Podolski.
 M.Ö.İki takım arasında sezonun ilk yarısında İstanbul'da oynanan karşılaşmayı N'Doye'nin golüyle Trabzonspor 1-0 kazanmıştı.
 M.Ö.Galatasaray'da sakatlığını atlatan Hollandalı yıldız Wesley Sneijder'in mücadelede görev yapması bekleniyor.
 M.Ö.41.461 kişi kapasiteli Trabzon Şenol Güneş Stadyumu Stadı'nda oynanacak karşılaşmayı hakem Halis Özkahya yönetecek.
 M.Ö.Ev sahibi takımda Jan Durica, misafir takımda ise Serdar Aziz, Eren Derdiyok, Hakan Balta, Aurelien Chedjou sakatlıkları nedeniyle karşılaşmada forma giyemeyecekler.
 M.Ö.Bu maçın canlı anlatımında sizlerle birlikte olacağız.
 M.Ö.Spor Toto Süper Lig'in 25. haftasında Trabzonspor Galatasaray'ı konuk edecek.

Editör: TE Bilişim