Trabzonspor Başkanı Sadri Şener ile eski başkanlarından Faruk Özak dün maçı protokol tribününden izledi. Ancak araları soğuk olan iki başkan birbirlerini görmezden geldi.

Bordo-Mavili ekibin dün deplasmanda Bursaspor ile oynadığı karşılaşmayı Trabzonspor Başkanı Sadri Şener ile eski başkanlardan Faruk Özak protokol tribününden takip etti. Ancak aynı tribünde olmalarına rağmen Şener ile Özak birbirlerini görmezden gelip, selamlaşmadı. Aynı zamanda Ak Parti Milletvekili olan Faruk Özak daha önce yaptığı açıklamalarda Bordo-Mavili yönetimi eleştirmiş ve mayıs ayında seçime gidilmesini istemişti. Özak’ın, “Şimdi kırıp dökme, hesaplaşma zamanı değil. Sezon bitsin, mayıs ayında Trabzon ailesi olarak konuşur gerekirse kongreye gideriz” sözleri camia içerisinden büyük destek bulmuştu.

Şener karşı çıkmıştı

Camianın önde gelen isimlerinin ve muhalif kesimin mayısta seçim çağrılarının ardından Şener, “Mayısta kongre olsa da tüzük gereği aralıkta yine seçime gidilecek. Buna ne gerek var?” demişti. İşte bu açıklamaların ardından ikilinin arası gerilmiş, Şener’in ne yapacağı merak konusu olmuştu. Arka arkaya alınan kotü sonuçların ardından şimdi gözler bir kez daha şener’e çevrildi.     

KAYNAK: FANATİK