Başkan Ali Ay, Aziz Yıldırım'ın açıklamalarına OLAY FM'den cevap verdi. "Bursaspor'un ismini ağzına alırken dikkat etsinler" diyen Ay, "Aziz Başkan her mağlubiyetten sonra bu işleri alışkanlık haline getirdi. 2010'da yapılan anonsa çok üzülmüş galiba" ded

'Yanlış anonsun etkisinden kurtulamamış'   Bursaspor Başkanı Ali Ay, Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım'ın, "Bursaspor'un 2010'daki şampiyonluğu incelensin' şeklindeki açıklamasına sert bir şekilde cevap verdi. OLAY FM'de yayınlanan Spor Saati programına telefonla bağlanan Ay, 'Herkes Bursaspor'un ismini ağzına alırken dikkat etmeli. Aziz Yıldırım bu işleri alışkanlık haline getirdi. Her mağlubiyetten sonra çıkıp kılıf arıyor... Az önce belirttim, kendisi de Bursaspor'un ismini kullanırken dikkat etsin" dedi.

"PROVAKE ETMESİN"

Aziz Yıldırım'ın, 2010 senesinde kendi sahalarındaki yanlış anonsun etkisinden hala kurtulamadığını ifade eden Başkan Ay, "Çok üzülmüş olacak ki, şimdi böyle şeylerle gündeme gelmeye çalışıyor. Bursaspor öyle bir camia ki, şampiyonluğu bizim kadar hak eden bir kulüp olmamıştır. Tertemiz bir şampiyonluk yaşadık. Olmamış işlere bizim adımızı karıştırmasınlar. 2 hafta sonra kendileriyle maçımız var. Taraftarları bu şekilde provake etmesinler" diye konuştu.

  "SEYİRCİMİZE GÜVENİYORUM"

OLAY FM'deki Spor Saati'nde gündemdeki diğer konularla ilgili de açıklamalarda bulunan Bursaspor Başkanı Ali Ay, ilk olarak Başakşehir maçına değindi: "Şuana kadar taraftarımızın hem kombinelere hem de biletlere gösterdiği ilgi sevindirici. 40 bin taraftar bekliyorum. Bundan sonraki iç saha maçlarımızı da yine aynı coşkuda olacağını tüm Türkiye'ye göstermeliyiz. Seyircimize güveniyorum. Bu takımı yalnız bırakmayacaklardır

." DEVRE ARASINA KADAR YOK

Transferi kapattıklarını da yineleyen Başkan Ay, "Necid'le ilgili henüz bize gelen somut bir teklif yok. 31 Ağustos'ta süre doluyor. Eğer ciddi bir şey gelirse ve bizi de tatmin ederse onay veririz. Yoksa Necid bizimle kalacak. Eğer giderse de, takviye yapmayı düşünmüyorum. Deniz, Sinan ve Kubilay'a güvenimiz tam. Devre arası artık, ihtiyaç olursa transfer yapabiliriz. Oyunculara geçmişe dair borcumuz da kalmadı. Piyasaya 10-12 milyon lira var. Ayrıca banka borcumuz bulunuyor" dedi. 

  "YENİ ARAZİNİN TAPUSUNU ALDIK"

Başkan Ali Ay, Mudanya yolu üzerinde Bursa'ya gelişte 1800 m2'lik bir arazi aldıklarını da açıkladı. Ay, "Benzinlik projesi kapsamında zaten arayışımız vardı. İlk hamlemizi yaptık. 650 bin liraya 1800 m2 bir arazinin tapusunu aldık. Şimdi buranın benzinlik olabilmesi için çalışmalara başladık. Yine Mudanya yolunda bu kez gidişte bir de yakın çevre yolunda yer bakıyoruz" dedi.