Trabzonspor Teknik Sorumlusu Hami Mandıralı, Bursaspor maçının zor geçeceğini ancak kazanmak zorunda olduklarını söyledi. Antrenmanda muz yiyen Henrique, ırkçı saldırıya maruz kalan vatandaşı Dani Alves’e destek verdi.

Trabzonspor, hafta sonu Bursaspor ile deplasmanda yapacağı maçın hazırlıklarını sabah saatlerinde Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri’nde yaptığı antrenmanla sürdürdü. Teknik sorumlu Hami Mandıralı yönetiminde yapılan antrenmanda izinli olan Olcan ile kadro dışı bırakılan Colman katılmadı. Sakatlıkları bulunan Zeki Yavru ve Bosingwa ise takımdan ayrı olarak salonda çalıştı. Özer Hurmacı da sakatlık döneminin ardından takımla çalışmaya katıldı. Olcan'ın milli takım kampı için gerekli olan vize işlemlerini halletmek için İstanbul’a gittiği açıklandı. Antrenman öncesi ise bir anaokulu öğrencileri futbolcular ve teknik heyet ile fotoğraf çekildi.

MANDIRALI: "GÜZEL OYUNUMUZU SÜRDÜRMEK İSTİYORUZ"
Trabzonspor Teknik Sorumlusu Hami Mandıralı, Bursaspor ile yapacakları maçın çok önemli olduğunu söyledi. Mandıralı, hem Bursaspor’un hem de kendilerinin bulundukları konum itibariyle üç puana ihtiyaç duyduklarını belirterek, “Zor bir maç olacak ama kazanmalıyız. Bunun için tüm oyuncularıma güvenim tam. Son haftalarda gerçekten istediklerimizi yapmaya başladık. Bu güzel oyunumuzu sürdürmek istiyoruz. Avrupa kupalarına katılma adına bu maç gerçekten çok önemli. Ligde altımızda olan takımların yarışa tutunması bize daha da güç veriyor” dedi.
Editör: TE Bilişim