Sadri Şener ve yönetiminin karnesine bir kötü not daha işlendi. Yönetim, Trabzonspor'a gelmeyi çok isteyen Şener' i Bursaspor'a kaptırdı.

TRABZON'U ÇOK İSTEDİ AMA!

Bursaspor'u sırtlayan isim olan Şener Özbayraklı Trabzonspor yönetiminin son hatası oldu. Trabzonspor yönetiminin dönüp bakmadığı 22 yaşındaki genç futbolcu, şimdi Bursaspor forması altında harikalar yaratıyor. Cuma akşamı da bir gol atıp, bir de asist yaparak, Bursaspor'un Trabzonspor'a puan kaptırmamasını sağlayan genç futbolcu Şener, Trabzon’da büyüdü. Futbola Pelitli altyapısında başladı. Sonra Arsinspor formasıyla milli takıma kadar yükselmişti.

YÖNETİME BÜYÜK TEPKİ

Şener, Arsinspor’dan sonra Ankaraspor’da görev yaptı. Oradan da Bugsaş’a geçiş yapan genç futbolcu büyük takımların transfer listesine girmeyi başardı. Genç futbolcu BJK ve Trabzonspor’un dikkatini çekti. Şener, Trabzonsporlu olduğunu belirterek, Beşiktaş’a, “Size gelmem” dedi. Beşiktaş devreden çıktı ama Bordo-Mavili Yönetim işini bitiremedi. Şimdi bu oyuncunun performansını görenler ise, “ Trabzonspor yönetimi değerlerimizi kaptırmak için görev yapıyor. Adeta menajerleri doyurmak için kendi özümüze dönemiyoruz. ” diye tepki gösterdi.