Musa, şunları kaydetti:

"Maça sanki puana ihtiyacımız yok, ligi bitirmiş gibi bir başlangıç yaptık. Trabzonspor bunun cezasını da kesti, 2-0'la içeri gönderdiler bizi. İlk yarı pasiftik. İkinci yarıya çıkmadan önce normal olarak biraz sesler yükseldi. Acil kedimize gelmemiz gerektiğini konuştuk. 'Maçı çeviririz' inancıyla sahaya çıktık ve benim golüm biraz takımı ateşledi. 2-0'dan 2-1 yaptık, 3-1'den dönüp 3-3 bitirdik. En baştan işi sıkı tutup, direkt üç puan alsak çok daha iyi olacaktı ama nasip değilmiş."

Trabzonspor maçındaki geri dönüşün mental açıdan takıma olumlu yansıyacağını vurgulayan Musa, "Demek ki istediğimiz zaman birçok şeyi yapabiliyormuşuz. Biraz geç olsa da bunun farkına varabiliyoruz. Eğer ligde kalmak istiyorsak bunu yapmamız gerekiyor. Takım halinde savaşıp, iyi futbol oynayarak Allah'ın izniyle bu ligde kalacağız." şeklinde konuştu.

Trabzonspor'a 33 metreden attığı jeneriklik golü anlatan Musa Çağıran, "O an içimden kaleye vurmak geldi. Nasıl gideceğini tabii bilemezsiniz. Ben de bir tercihte bulundum, vurdum. Top da çok güzel gitti. Çok da güzel gol oldu." ifadelerini kullandı.