Trabzonspor’un bu sezon transfer gündeminde olan Galatasaray’lı oyuncu Çağlar Birinci, önemli açıklamalarda bulundu. Galatasaray’dan ayrıldıktan sonra, Trabzonspor’un kendisi ile ilgilendiğini ifade eden Çağlar, “Şuanda bonservisim elimde. Ben ve Menajerim vasıtası ile Trabzonspor ile 1-2 görüşmemiz oldu. Sonrasın da ise net bir görüşme yapmadık. 25 gündür Trabzon’dayım ve onlardan gelecek olan ‘gel imzala’ sözünü bekliyorum” dedi.

O ZAMAN OLMAMIŞTI
Denizli’de oynarken, Galatasaray’a gitmeden önce Trabzonspor ile yine bir transfer görüşmesi olduğunu belirten Çağlar, “Trabzonspor’a ne zaman transferim olsa hep şansızlıklar oldu. Denizli’deyken Trabzonspor’a gelmeyi çok istedim. Ama o dönemin yöneticileri beni kulübe uygun görmediler. Sonrasında ise ‘Bizi paraya sattı’ diye toplumun önüne attılar. Geçtiğimiz sezon devre arası Şenol hocayla anlaştık, ama Elazığ maçı sonrası istifa edince transfer olmadı. Sezon sonu için Sadri Başkan’la anlaştık. Bu seferde kongre kararı aldılar. Şimdi de yeni yönetimle bir görüşme halindeyiz” dedi.

BEN ÇOK İSTİYORUM
Trabzonspor’da oynamayı çok istediğini ve faydalı olacağından şüphesinin olmadığını ifade eden Çağlar, “Ben gelmeyi çok istiyorum. Ama benim istediğim kadar onlarında istemesi lazım. Net bir görüşme olmadı. İstiyoruz diyorlar ama henüz kesin bir anlaşma yok. Her hangi bir sağlık ve sakatlık problemim yok. Galatasaray’da son iki senem iyi geçmedi. Bu nedenle adımı sakata çıkardılar. Bir defa sakatlık yaşadım. Trabzonspor’la da şuan ki sorun para değil. Ben asla parayı sorun etmem. Onlardan haber bekliyorum. Eğer bana ‘gel anlaşalım’ derlerse hemen gider imzamı atarım” dedi.

Kaynak: Günebakış Gazetesi / Mehmet Karagöz