Beyaz Futbol yorumcusu Ahmet Çakar, Fenerbahçe- Kasımpaşa maçında rakip takımın yedek kulübesine doğru küfreden Emre'yi sert bir dille eleştirdi.

Beyaz TV'de yayınlanan Beyaz Futbol programında yorumcu Ahmet Çakar, F.Bahçe- Kasımpaşa maçının hakemi Fırat Aydınus'u ve Emre Belözoğlu'nu yerden yere vurdu.

"SEN KİMSİN ANA AVRAT KÜFREDİYORSUN"

Fenerbahçe'nin Kasımpaşa'yı 2-1 mağlup ettiği maçta rakip takımın yedek kulübesine dönerek sinkaflı bir şekilde küfreden Emre'yi eleştiren Çakar, "Bak Emre, belli bir cemiyete ve cemaate ait olabilirsin.Evli çoluk çocuk sahibi de olabilirsin. Ama sen bu utanmazlıkla nasıl olur da rakip takıma, ya da bir meslektaşına ana avrat sövebilirsin. Bu hakkı Sana kim veriyor." dedi.

"AYDINUS, ÇAKIR'IN SOL BACAĞI OLAMAZ"

Çakar, 'Fırat Aydınus daha evvel olmayan 'lan' kelimesinden ötürü Caner'i attı. Bugün Emre kendisine 3 metre mesafeden Kasımpaşa kulübesine 'Senin ananı s....' diyor ve onu atmıyor. Bruno Alves'e, Emre'ye, Gökhan Gönül'e kırmızı kart göstermiyor. Hakem hakem olsaydı ilk devre Alves ve Emre'yı atar mıydı? Caner'i attı, numunesi var. Gökhan Gönül son adam olarak aşile vurdu. Direkt kaleye gidiyordu. Fenerbahçe 8 kişi kalacaktı. Skandal bir yönetim sergiledi. Bu haliyle Cüneyt Çakır'ın sol bacağının ucu bile olamaz' dedi.

İŞTE O ANLARIN VİDEOSU;

Editör: TE Bilişim