Lige verine Milli aradan sonra hem Avrupa'da hem de Spor Toto Süper Lig'de yoluna emin adımlarla devam ederek 3'te 3 yapan Karadeniz ekibinde moraller yerinde. Başkan yardımcısı Sebahattin Çakıroğlu, çok karakterli teknik ekibe ve oyuncu grubuna sahip olduklarını belirterek, "İşini seven, işine bağlı bir çalışma grubuyla bir aradayız. Takımımız yavaş yavaş rayına oturuyor. İyi bir ekip olma yolunda planlı adımlar atıyoruz. İlerleyen haftalarda daha iyi bir takım olacağız" ifadesini kullandı.

Hem Avrupa'da hem de Spor Toto Süper Lig'de kazandıkça takımın moral ve motivasyonunu üst seviyelere çıktığını belirten Çakıroğlu, "Yaptığımız transferlerin takıma tam olarak adapte olmasıyla birlikte daha iyi bir Trabzonspor izleyeceğimize inanıyorum. Bosingwa iki maçta forma giydi ve takıma önemli katkılar sağladı. Diğer yeni transferlerimiz Aykut ve Malouda'ın katkıları da ortada. 1461 Trabzon'dan gelen oyuncularımızın ve takımdaki oyuncularımızın bir birbiriyle uyum sağlandığı zaman daha iyi işler yapacak bir takım ortaya çıkacak" şeklinde konuştu.

Spor Toto Süper Lig'de en çok maç yapan takımların başında geldiklerini belirten Çakıroğlu, "Yorgunluk bizim gibi bir takım için mazeret değil ama oynadığınız futbolu etkilenebiliyor. O yüzden bu aşamada oyundan çok sonuçlar bizim için çok daha önemli ve iyi yolda ilerliyoruz."

Editör: TE Bilişim