Trabzonspor Başkan Yardımcısı Sebahattin Çakıroğlu, başka kulüplerde forma giyen Trabzonlu oyuncuları kastederek, "61 numarayı layıkıyla taşıyan, Trabzonspor'a gelmek isteyen oyuncuların hepsine talibiz" ifadesini kullandı. 

4-5 futbolcu var 
Çakıroğlu, kentin plaka numarası olan ve Trabzon ile özdeşleşen '61' numarayı sırtında giyen oyuncuları takıma kazandırmak istediklerini belirterek, "Biz başından beri söylemiştik, Trabzonlu oyunculardan oluşan eski efsanelerin olduğu Trabzonspor'un peşindeyiz. Trabzonspor'a gelmek isteyen bütün 61 numaralı, Trabzonlu futbolculara talibiz" diye konuştu. Trabzonspor'un bünyesine uygun 4-5 Trabzon kökenli oyuncunun liglerde top koşturduğunu ifade eden Çakıroğlu, "Kulüpleriyle ve kendileriyle anlaşmamız halinde bu oyuncuları kadromuza kazandırmak istiyoruz. 61 numarayı layıkıyla taşıyan bütün futbolculara kapımız açık" ifadelerini kullandı. 

İkisinin de işi bitti 
Bordo-mavili takımda kadro dışı bırakıldıktan sonra rapor olan oyuncular Volkan Şen ve Batuhan konusuna da değinen Çakıroğlu, "Takıma dönmeleri artık olamaz. Biz onlara ceza verdik ama verdiğimiz ceza futbolcunun hayatını söndürmekle alakalı değil. Kendilerine talep varsa gerekli görüşmeleri yaparız, yollarını açarız" dedi.