MALOUDA HİÇ UYUM SORUNU YAŞAMADI, OLAĞANÜSTÜ DURUMDA 
Radyospor'da Özgür Sancar'ın canlı yayın konuğu olan Çakıroğlu, "İki transferimiz Malouda ve Bosingwa'dan çok memnunuz. Bir kere Malouda olağanüstü durumda. Çok fit. Ünal hocamla konuştum. Hiç bir sıkıntısı yok, çok çabuk adapte olacak. Fit durumunda" dedi!" şeklinde konuştu.  
 
FORVET TRANSFERİ BU AKŞAM DA OLABİLİR, 3 EYLÜL SABAHI DA. BU KONUDA SEÇİCİ DAVRANIYORUZ

Papis Cisse ve İbrahima Toure ya da bazı başka isimlerin gündeme geldiğini, ama belirli bir isimden söz etmenin doğru olmadığına vurgu yapan Çakıroğlu, "Transferden sorumlu arkadaşlarımız çalışıyor. Ekibimiz ve yönetimimiz bir forvet ihtiyacı olduğuna inanıyoruz. Zamanımız var, acele etmiyoruz. Aldığımız topçunun bizde oynamasını istiyoruz. Seçici davranıyoruz. Transferin son günü, 3 Eylül'e kadar, zamanımız var. Bu transfer akşam da olabilir, 3 Eylül sabahı da. İstediğimiz oyuncuyu almak istiyoruz. Yabancı kontenjanı konusunda sıkıntımız var. Bunu da halletmek istiyoruz" dedi.  
 
TOURE, PROFİLİMİZE UYGUN BİR FORVET, ÇOK İYİ İSTATİSTİKLERİ VAR

Monaco'da forma giyen Senagalli forvet Toure'nin aradıkları profilde bir oyuncu olup olmadığıyla ilgili soru üzerine ise "Çok değerli bir bir futbolcu Monaco'nun geçen sezon 1. Lig'e çıkışında çok etkili oldu. Sanırım 18 gol attı. Toplamda 52 maçta 28 gol attı. Önemli olan şartların oluşması, takımların anlaşması" şeklinde konuştu. 

TOURE AL-NASR'DA

Ancak Çakıroğlu'nun hemen bu açıklamalarından sonra Fransız ekibi Monaco, İbrahima Toure'yi Birleşik Arap Emirlikleri'nden Al-Nasr ile anlaştıklarını resmi olarak duyurdu.
 
BAŞKAN HACIOSMANOĞLU, BEŞİKTAŞ TARAFTARININ İÇERİSİNDE MAÇI İZLEYECEK. İL GÜVENLİK KURULU KARARINA TEPKİ 

Beşiktaş maçına da değinen Sebahattin Çakıroğlu, "Biz Beşiktaş'la Olimpiyat Stadı'nda stadın yarı yarıya taraftarlara bölüştürülmesini, Trabzon'daki maçta aynı uygulamanın yapılması üzerine anlaştık. Ama İl Güvenlik Kurulu'nda aksi yönde bir karar çıktı.  Başkanımız İbrahim Hacıosmanoğlu da bunun karşılığında gidip Beşiktaş tribünün de maç izleyeceğim' dedi.  Biz de orada olacağız. Centilmence, güzel bir maç olacağını düşünüyorum. Beşiktaş taraftarının da İbrahim başkanı çok hoş karşılayacağını düşünüyorum. Futbolda bu kavganın ortadan kaldırılması gerekir. Başkanın Beşiktaş taraftarı içerisinde maç izleme kararı İl Güvenlik Kurulu'nun aldığı karara tepkidir. Biz  her maça her takım taraftarının gitmesini, futbolda dostluğun tesis edilmesini istiyoruz" dedi.
 
SELÇUK YULA'NIN CENAZE TÖRENİ

Selçuk Yula'nın cenaze törenine giderek, dostluk mesajı veren 2. başkan Çakıroğlu, "Bu konuda herkesten olumlu görüşler aldık. Olması gereken bu. Fenerbahçe camia olarak bizim dostumuz. Selçuk Yula, Türk futboluna adını yazdırmış efsane bir isim. Fenerbahçe'nin, Yula'nın ve futbol ailesinin acısına ortak olmak istedik. Orada olmamız gerekiyordu" ifadelerini kullandı.  
 
FENERBAHÇE'YLE ARAMIZDA PROBLEM YOK

Sebahattin Çakıroğlu, "Fenerbahçe'yle dostluğumuzda bir sorun yok.  Biz, hak ettiğimizi düşündüğümüz bir kupanın talebinde bulunuyoruz. Fenerbahçe'de bunun yanlış olduğunu düşünüyoruz. Bence hukuk nezninde bunun tartışılması gerekir. Sapla samanı ayırmamız gerekir. Bu hukuki mücadelenin yeşil zemine taşınmaması, orada dostluğun tesis edilmesi gerekir. Bizim bütün talebimiz budur" dedi.