'Eski formalar daha güzeldi'
Sözlerine A Milli Takımı'mızın yeni formaları hakkında konuşarak başlayan Rıza Çalımbay, "Cuma günü ben de A Milli Takımı'mızın maçına gideceğim. Formalar konusunda ise bence ikisini de kullanmak lazım. Eski formalar çok daha güzeldi. Bende hala birçok sayıda Milli forma var. Hatıra olarak saklıyorum. Kuşaklı formalar bizlere öz güven veriyordu. Duygusal açıdan da güzel duruyor.Takımımızın çalışmaları cuma günü başlayacak. Hazırlık maçımızı U21 takımımızla yapacağız" dedi.

 'Lucescu'nun tercihi!'
Onur Kıvrak'ın A Milli Takım aday kadrosuna alınmamasıyla ilgili olarak ise Çalımbay, "Bulunduğumuz konum itibariyle bizim mutlaka başarılı olmamız gerekiyordu. Göreve geldiğimizde kriz vardı. Bizim önce bu krizi aşmamız gerekiyordu ve istediğimiz seviye geldi. Bu zor durumda bütünleşmeyi sağladık. Her şey bütünleşince de bu tablo ortaya çıktı. Ben Lucescu'nun oyuncu seçimine karışamam. Onur Kıvrak konusu da kendi fikri" diye konuştu.

 'Galatasaray maçı her iki takım için de kolay olmayacak!'
Galatasaray maçı öncesi öngörülerde bulunan deneyimli teknik adam, Yusuf ve Abdülkadir hakkında da konuştu. Çalımbay,

 "Galatasaray - Trabzonspor maçı kolay bir maç olmayacak. Her maç zor. Galatasaray ve bizim için çok önemli bir maç. Bizim tek korkumuz sakat oyuncularımızın hazır olmaması. Tam kadro olduğumuz zaman iki takım için de zor bir karşılaşma olacak. Abdülkadir Ömür ve Yusuf Yazıcı iyi oldukları zaman oynayacakalar. Şu andaki durumlardan memnunum" ifadelerini kullandı. 

Radyospor

Editör: TE Bilişim