Trabzonspor’un yeni transferi Novak hakkında konuşan Rıza Çalımbay “Oyun disiplini ve kafa hakimiyeti çok iyi olan oyuncu” ifadelerini kullandı.

NOVAK NASIL OYUNCU?

Novak'ı izlediklerini kaydeden Çalımbay, "Novak tabi ki izledik. Novak, sol bek oynuyor. Stoperde oynuyor. 3’lü oynadıkları zaman en solda ki stoper. Oyun disiplini ve kafa hakimiyeti çok iyi olan oyuncu. O gözle baktık. VE arkadaşımız inşallah hallolur bu işi.. Zannediyorum iyi bir oyuncu aldık. Geç geldi. Keşke kampta katılabilse. Herkes uğraştı herkes mücadele etti. Maçtan sonra sabahlara kadar o işle uğraştılar. Maalesef devre arasında o sıkıntılar yaşanıyor. Ben iyi bir oyuncu aldığımıza inanıyorum. Hem Danimarka hem de milli takımında gösterdiği performansı burada da gösterecektir" dedi. 

YENİ TRANSFERLER YAPILACAK MI?

Yeni tranfserin olup olmayacağı ile ilgili konuşan Çalımbay, "Devre arasında çok zor. Onun için yine de başkan ve yönetim elinden gelen gayreti gösteriyor. Yapabilirsek yapacağız, yapamazsak problem yok. Bu takımımızla gideceğiz. Ben burada bazı şeyler görüyorum. Benim en çok üzüldüğüm şey hemen olumsuz hava estiriliyor. Bu iyi bir şey değil. Lig var önümüzde. 17 maçımız var. Ben takımıma yürekten inanıyorum. Ben burada ne sözleşme peşindeyim, ne başka bir şey peşindeyim. Benim istediğim şey Trabzonspor’u çok iyi yere getirmek. Baktığınızda bütün takımların puanı yakın. Avrupa’ya bakın. Amatör takım profesyonel takımı eliyor. Şuanda futbolcun içinde olan şeyler bunlar. Onlar artık geride kaldı. Artık insanları eleştirmek yerine tam destek zamanıdır. Ben taraftarımızdan bunu bekliyorum. Bunu yapacaklarına inanıyorum Biz ekip olarak da herkes bizi eleştirecek. Olabilir kendi fikri olabilir. Ama bize de saygı duyulması gerekir. Biz adaletli bir şekilde davranıyoruz. Kimi formda görüyorsak ona şans veriyoruz" ifadelerini kullandı.  

Editör: TE Bilişim