Trabzonspor teknik direktörü Rıza Çalımbay, bordo mavililerin Konyaspor hazırlıklarını sürdürdüğü antrenmanda basında yer alan Abdülkadir ve Yusuf ile konuştuğu fotoğrafın perde arkasını anlattı.

Çalımbay şu ifadelere yer verdi;

''Dün Yusuf ile Abdulkadir ile konuştum Oynadıkları yer mükemmel. Yalnız bir tane bir şey var. Basının Yusuf’u şu kadar paraya bu kadar buraya gidiyor, Abdulkadir’in bu okadar paraya buraya gider diyor yararından çok zararı var. Onlar ne para pul bir şey peşinde. Sadece Trabzonspor forması giymek istiyorlar. Allah korusun Trabzon’da her şey olabilir. Herkes gidebilir. Ama Yusuf ve Abdulkadir buralı. En çok başarıyı yakaladığımızda onlar sevinir. Ailesi her şeyi burada. Onun için arkadaşlarımıza sahip çıkılması lazım. Bir maç oynuyor, yazıyorlar yazıyorlar. Bir maç kötü oynuyor. Ondan sonra farklı şeyler yazılıyor. Onun için onlara da bizim faydamız olmamız gerekiyor. Şuanda gayet iyiler. Trabzonspor ve milli takıma çok faydalı olacaklar. Gökdeniz yıllardır oynuyor Rusya’da. Çok güzel grafik çiziyor. Bunlarda daha farklı yerlerde oynarlar''

YUSUF VE ABDULKADİR'İ BAŞKANA DİYECEK Mİ?

Kulüp önemli ama Yusuf ve Abdulkadir’de önemli. Çok güzel teklif gelirse hem kulübün menfaati adına hem de ikisinin menfaati adına farklı davranmak gerekiyor. Ben Yusuf’un kesinlikle çok iyi yerlerde oynayacağına inanıyorum. Yusuf uçta. Çıkış yapmak üzere. Onun için yönetimin de bu konuda çok iyi kararlar vereceğine inanıyorum. Onun için onlarda Yusuf ile sürekli konuşuyor. Bizlerde konuşuyoruz. Trabzon’un Yusuf ve Adulkadir’e çok ihtiyacı var.

Editör: TE Bilişim