Rıza Çalımbay, Vakfıkebir'de düzenlenen hamsi şenliğine katıldı. Taraftarca sevgi seline tutulan Çalımbay sürekli olarak, “hocam şampiyon olacak mıyız?” sorularıyla karşılaştı.

Vakfıkebir Trabzonsporlular Derneği Başkanı Hasan Bahadır’ın da bu soruyu tekrarlaması üzerine, “siz tribüne gelin. Boş yer kalmasın. Sonrası Allah kerim” cevabını verdi.

MESLEKİ TERBİYEMLE BAĞDAŞMAZ

Kasımpaşa maçından sonra İstanbul’da yapılan zirvede Muharrem Usta ile Rıza Çalımbay’ın hocanın geleceğini de masaya yatırdığı iddia edilmişti. Çalımbay ise bu iddialara, ‘hayır’ cevabını verdi. “Bu benim mesleki terbiyeme, ahlakıma, etik anlayışıma sığmaz. Ben kendim ile ilgili değil takım ile ilgili konuştum. Benim konum en son konudur...’Trabzonspor ile sezon sonunda oturur kendimle ilgili karırımı masaya taşırız” cevabını verdi.

ÇALIMBAY'IN YÖNETİMDEN İSTEĞİ

Trabzonspor’da Rıza Çalımbay’la gelen takımdaşlık kendisini göstermeye başladı. Futbolcuların geriye dönük alacakları var. Fakat kulübün mali durumu ile ilgili olarak ciddi sıkıntıları olduğunu bilen futbolcular problem yaratmıyor. En önemli neden ise Rıza Çalımbay’ın tüm oyuncuların alacaklarına kefil olması.Çalımbay da yönetimden tek bir isteği var: Tarih ve rakamı verin ödemeyi yapın. Ama söz verdiğiniz şekilde ve zamanda yapın.

Editör: TE Bilişim