Bordo-mavililerin eski başkanı Şener, bugün Habertürk Televizyonuna bağlanarak dikkat çeken açıklamalar yaptı.
 
İçişleri Bakanlığının kendi döneminde yaptığı incelemelerde  “Her hangi bir usulsüzlüğe rastlanmadı” şeklinde rapor verdiğine dikkat çeken Şener, “Güveni kötü kullanma benle hiç uyuşmuyor. Evet 4 büyükler tarihinde ilk defa oluyor.  Bu sonuçlanınca tazminat davası açacağız. Düştük bu işlerin içerisine. Bir de Adnan Polat’a da farklı bir dava açılmıştı. Benle telefonda konuşmadılar. 

Bir eğitim sorunu var bir kere. Benim değil ailem de Trabzonspor’un yanında durduk. Ben bir ton para verdim, zaman verdik emek verdik. Adam seçiliyor ve bunları yapabiliyor. Tabi karşısına gelip cevap versem daha hoş olur” dedi. 

Yönetim ile ilgili dikkat çeken söylemlerde bulunan Şener, “İkinci başkan Ali kemal ağabey var. Yönetim kurulu olarak Ali Kemal ağabeye hayret ediyorum. Bir doktor daha var. Hiç tanımıyorum. Bir iki tane kültürlü insan var. Eğitim düzeyi düşük yönetimin ama, birisi de kalkıp bunları yaptı demedi mi deme ihtiyacı hissetmedi. Gazetelerde bol çıkayım diye mi yaptı. Benim eskilerden tanımışlığım da yok. Kıskançlık desem aynı seviyede değiliz. Yarışalım senle. Trabzonspor’a zarar veriyor. Fenerbahçe’nin yapamadığını onlar yapıyor.  Onu yapmaz zaten. Hiçbir arkadaşım da bana yardımcı olmaz. Trabzonspor yöneticilik defterini şuan da kapadım inşallah” diye konuştu.
Editör: TE Bilişim