Trabzonspor Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu, prensipte anlaşmaya vardıkları Oscar Cardozo’yu özel uçakla Trabzon’a getirecek.

Trabzonspor’un yeni sezon öncesi flaş bir şekilde Benfica’dan 5.6 milyon Euro bonservis bedeliyle anlaşmaya vardığı Paraguaylı forvet oyuncusu Oscar Cardozo için Başkan İbrahim Hacıosmanoğlu, Portekiz’e gidecek. Yarın İstanbul’dan gelecek olan özel uçağa Avusturya’da binecek olan Hacıosmanoğlu, buradan kurmaylarıyla birlikte Portekiz’e geçecek. Burada Cardozo ile son bir görüşme yapacak olan Hacıosmanoğlu, ardından özel uçakla futbolcuyu alıp Trabzon’a getirecek. Salı veya Çarşamba günü oyuncuyu Trabzon’a getirecek olan Hacıosmanoğlu’nun sürpriz bir isimle daha temas halinde olduğu belirtildi. Öte yandan Trabzonsporlu taraftarlar da, havalimanında Cardozo’yu coşkulu bir şekilde karşılamak için çeşitli organizasyon hazırlıklarına başladı.

MEDJANİ VE İSHAK İLE İSTANBUL’DA GÖRÜŞÜLECEK

Trabzonspor’un Kardemir Karabükspor’dan kadrosuna katmak için prensip anlaşmasına vardığı sol bek oyuncusu İshak Doğan ile yarın İstanbul’da bir görüşme yapılacak. Bu futbolcuya karşılık olarak Kardemir Karabükspor’a Aykut Akgün ve Soner Aydoğdu ile 2 milyon TL civarında bonservis bedeli öneren yönetim, Soner’in henüz Karabükspor ile anlaşamaması nedeniyle ikinci teklifi devreye soktu. Kardemir Karabükspor’a Aykut ve belirli bir bonservis bedeli ödeyecek olan yönetim futbolcuya yarın İstanbul’da 5 yıllık sözleşme imzalatmayı planlıyor.

MEDJANİ İLE SON BİR GÖRÜŞME YAPILACAK

Monaco ile sözleşmesini feshettikten sonra Trabzonspor ile prensip anlaşmasına varan Cezayirli stoper Carl Medjani de yarın İstanbul’a gelecek. Burada Trabzonspor kurmayları ile bir görüşme yapacak olan Medjani’nin de fiyatta anlaşmasının ardından sözleşme imzalanması bekleniyor. Trabzonspor yönetiminin tüm transferleri aynı gün Trabzon’a getirerek şov yapmaya hazırlandığı da belirtildi.