Trabzonspor taraftarına büyük müjde... Bordo-mavili kulüp, yüzyılın bombasını patlatarak Cardozo'da mutlu sona ulaştı. Daha önce Benfica'da forma giyen Paraguaylı golcünün transferi için görüşmelere başladığını duyuran yönetim, dün bir açıklama daha yaptı. Cardozo'nun sağlık kontrollerinden geçtiği belirtilerek, "Görüşmelere başladığımız Cardozo'nun sağlık kontrolü sorunsuz tamamlanmıştır" denildi. Portekiz'de ulaştığımız başkan İbrahim Hacıosmanoğlu, "Evet, bu iş bitti. Yarın (bugün) Türkiye saati ile 15.00 gibi Portekiz'den yola çıkacağız ve saat 20.00 civarında Trabzon'da olacağız. Söz verdiğimiz süper golcüyü almış olduk" diyerek müjdeyi verdi. 

NE KADAR KAZANACAK? 
Cardozo için ödenecek para da belli oldu. Fırtına'nın, 31 yaşındaki oyuncunun bonservisi için 5.6 milyon euro, futbolcuya da yıllık 2.5 milyon euro vereceği ifade edildi.

BAŞKAN ÖZEL UÇAKLA GETİRİYOR
Başkan İbrahim Hacıosmanoğlu dün Avusturya'da takımdan ayrılarak özel uçakla Portekiz'e gitti. Burada Cardozo ile son bir görüşmeyi yapan Hacıosmanoğlu, futbolcunun sağlık kontrolünden geçmesinden sonra transfere noktayı koydu. Başkan, 31 yaşındaki futbolcuyu alarak bugün Trabzon'a gelecek. Bu arada bordo-mavili taraftarların Cardozo için büyük bir karşılama töreni düzenleyeceği belirtildi. Trabzon'da yer yerinden oynayacak.
Editör: TE Bilişim