“Allah doğrudan yanadır”

Trabzonspor’un son şampiyon olduğu ancak Fenerbahçe’nin şimdi CAS kararı ile de kanıtlanan Şike yaparak Trabzonspor’un Şampiyonluğunu elinden aldığı 2010-2011 yılında Bordo-Mavililerin başkanı olan Sadri Şener, 61saat.com’a konuştu. 

CAS’ın 2010-2011 yılı ile ilgili olarak Fenerbahçe’yi UEFA’nın verdiği 2 yıl Avrupa Kupalarından men cezasını onamasını eski Başkan Şener, dikkat çekici bir yorumlar getirdi. 

“Allah doğrunun yanındadır” diyen Şener, “Demek ki doğru dürüst ilkeli bir mücadeleyi bu zamana kadar getirmişiz. Kararı ilk duyduğumda ilk tepkim de kupamız ve şampiyonluğumuz hayırlı olsun diye oldu” dedi. 
Yeni yönetime de tavsiyelerde buluna eski Başkan Şener, “Bundan sonra ki yönetime önerim, ilkeli tavırlarını devam ettirip TFF’yi her türlü anlamda Trabzonspor’un şampiyonluğunu tescil edecek hamlelerle sıkıştırmaktır. 

Dünya hukuk literatürü ve hukuk mahkemesi Trabzonspor’un Şampiyonluğunu tescillemiştir. Bütün Trazonspor taraftarlarına camiasına hayırlı olsun. Bu işin tek çözüm yolu vardır. Federasyonun kupayı ve Şampiyonluğu Trabzonspor’a iade etmesidir” dedi.

Kaynak: 61saat.com
Editör: TE Bilişim