Bordo mavililer, Florent Malouda ve İstanbul'a getirip prensipte anlaşma sağladığı Jose Bosingwa'ya resmi imzaları attırmak için yabancı kontenjanını boşaltmanın hesaplarını yaparken ilk adımı attı. 

Trabzonspor kulübünden bugün KAP'a yapılan açıklamada Marek Cech ile sözleşmenin karşılıklı olarak fesih edildiği duyruldu. 

Bilindiği gibi Bordo-Mavililer Emerson ve Sapara ile de sözleşmelerin karşılıklı olarak fesih işlemi için görüşme yapıyor. Bu görüşmelerin olumlu sonuçlanıp sonuçlanmadığı ile ilgili önümüde ki saatlerde açıklama yapılması bekleniyor. 

Marek Cech, Premier League yolunda...

Trabzonspor'un sözleşmesini feshederek yollarını ayırdığı Slovak sol bek Marek Cech eski takımına dönmek üzere...

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Trabzonspor ile yollarını ayıran Slovak savunmacı Marek Cech'in talipleri sıraya girdi. En güçlü aday ise İngiliz ekibi West Bromwich Albion...
Bu sezon Premier League'de mücadele edecek olan WBA'nın bonservisini elinde bulunduran Cech'e bir sözleşme sunduğu ifade edildi. 2011 yılında Trabzonspor'a gelmeden önce de 3 sezon formasını giydiği İngiliz ekibine sıcak bakan Cech'in İngiltere haklarını elinde bulunduran Barry Thomas ise Sky Sports'a şu sözleri söyledi:

"Birçok takım Marek'in durumu ile ilgileniyor. O şu anda serbest bir oyuncu. Güvenle söyleyebilirim ki gelecek sezon İngiltere'de oynamak onun için iyi bir seçenek olacaktır."

2008-2011 yılları arasında WBA forması giyen 30 yaşındaki sol bek daha önce de Inter Bratislava, Sparta Prag ve Porto ekiplerinde top koşturdu.

Cech'in WBA günlerinden bir kare...