Trabzonspor'dan kiralık olarak İngiltere Premier Lig ekiplerinden Sunderland'e giden Ondrej Celustka, Çek basınına açıklamalarda bulundu.

''NOEL'İ BURADA DAHA İYİ HİSSEDİYORUM''
Türkiye'deki Noel anlayışıyla, İngiltere'deki kıyaslayan Celustka, ''Benim için bu yıl çok özel oldu. İlk kez anne ve babamla birlikteydim. İngilizler, Türkler'den farklı. Güzel bir şehir burası ve Noel'i tam anlamıyla hissediyorum. Hediyeler verildi ve sadece 40 dakikalık bir antreman yaptık.'' ifadelerini kullandı.

''BU MAÇ TRAFİĞİ SADECE...''
İngiltere'deki maç trafiği hakkında ise Celustka, ''Türkiye'deki ilk yılımda haftada iki maç yapıyorduk. Şampiyonlar Ligi'nde oynuyorduk ama üç gün içinde iki maç oynamak sadece İngiltere'de var.'' şeklinde konuştu.

''BÜYÜK BAŞARI''
Trabzonspor'u takip ediyor musun? şeklindeki soruya ise Celustka, ''Oradaki takım arkadaşlarım ile görüşüyoruz. Haberlerini alıyorum. Trabzonspor, Avrupa Ligi'nde büyük bir başarı elde etti. Lazio'yu usta işi geride bıraktılar ve onlar için bahar ayı güzel geçecek.'' şeklinde cevap verdi.

''SUNDERLAND'E ODAKLANDIM''
Geleceği hakkında konuşan Celustka, ''Şimdi geleceğim hakkında konuşmanın anlamı yok. Şu anda Sunderland'e odaklandım ve çok çalışıyorum.'' ifadelerini kullandu.
Editör: TE Bilişim