Sezonu İngiltere’nin Sunderland takımında kiralık olarak geçiren Ondrej Celustka, Trabzonspor’daki geleceğiyle ilgili çarpıcı açıklamalarda bulundu. Çek basınına konuşan 24 yaşındaki futbolcu, sözleşmesinin devam ettiği bordo-mavili ekibe dönmeye sıcak bakmadığını söyledi.
 
Celustka, “İngiltere’de edindiğim tecrübe ve Premier Lig’de oynadığım maçlardan sonra Trabzonspor artık kariyerimde geri bir adım olur. Oraya üç yıl önce gittiğimdekinden çok farklı bir yerdeyim. Bu yüzden İngiltere’de kalmak veya Almanya’ya gitmek istiyorum” dedi.
 
Trabzon’dan şu ana kadar kendisini arayıp soran birisi olmadığını itiraf eden Çek futbolcu, Türkiye ile İngiltere arasında karşılaştırmalar da yaptı. Celustka, “İngiltere’de, Türkiye’de yaşadığım sahaya yabancı madde atma olayları yoktu. Her yer statta kameralarla gözetleniyor ve güvenlik had safhada. İngiltere’de disiplin üst düzeyde, her şey dakik yapılıyor” ifadelerini kullandı. Ondrej Celustka bu sezon Sunderland formasıyla Premier Lig’de 21 maça çıkmıştı.
Editör: TE Bilişim