Trabzonspor ile Fenerbahçe arasında Ankara’da oynanan Ziraat Türkiye Kupası Finali dönüşün Giresun’un Görele  İlçesinde trafik kazası geçirerek hayatını kaybeden Trazonsporlu 2 taraftar bugün son yolculuğuna uğurlandı.

Trabzonspor’da kötü geçen bir sezonun ardından tek teselli kalan Ziraat Türkiye Kupası Finalinde Bordo-Mavili takım 1-0 yenilerek kupayı ezeli rakibine kaptırmıştı. Ankara’da oynana maçı izlemek için Trabzon’dan giden Bordo-Mavili taraftarların içinde bulunduğu araç dönü yolunda Giresun’un Görele İlçesinde kaza yapmış Şerafettin Vanlıoğu ve Sefer Hasan Köse adlı taraftarlar hayatını kaybetmişti. Dün meydana gelen kazadan 4 taraftarda yaralı kurtuldu.

Aracın hurdaya döndüğü kazada hayatını kaybeden Şerafettin Vanlıoğlu , Trabzon’un Hayrat İlçesi Balaban Beldesi Merkez Camiinde Cuma namazının ardından kılınan cenaze namazı ile aynı beldede ki aile mezarlığında toprağa verildi.

BAŞKAN ADAYLARI DA CENAZEYE KATILDI

Vanlıoğlu’nun cenazesine AK Parti İstanbul Milletvekili Oktay Saral, Trabzon Belediye Başkanı Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, Of Kaymakamı Eren Arslan, Trabzonspor Başkan Adayları, Muharrem Usta, İbrahim Hacıosmanoğlu, Metin Atasoy ile yönetim kurulu üyeleri ile Trabzonspor Kaptanı Tolga Zengin ve Mustafa Yumlu katıldı.

Editör: TE Bilişim