Trabzonspor’da gündem çarşamba günü oynanacak kupa finali. Camianın gözleri bu mücadeleye çevrilmiş durumda. Diğer bir konuysa hafta sonu yapılacak olan başkanlık seçimi.

Ancak geçtiğimiz günlerde yaptığı basın toplantısıyla takımdaki gidecek ve kalacak oyuncularla ilgili bilgiler veren teknik direktör Tolunay Kafkas’ın da bizzat transfer çalışmalarını sürdürdüğü bir gerçek. Kadrosundaki yabancı oyuncularla büyük ölçüde yollarını ayıracak olan tecrübeli teknik adamın özellikle forveti güçlendirmek için yönetime detaylı bir rapor sunmaya hazırlandığı biliniyor. Bu doğrultuda Kafkas’ın listesinin en başındaki isim olarak Cenk Tosun’u belirlediği bildirildi. Gaziantepspor’dan eski öğrencisi olan 22 yaşındaki forveti Trabzonspor’daki uzun vadeli planları arasında düşünen başarılı hoca, genç oyuncuyu olası transfer tekliflerine karşı uyardığı; belirsizlik sürecinin ortadan kalkmasının ardından bu transferin sadece imzaya kalacağı ifade edildi.

Açıkladığı üzere bir de yabancı golcü için arayışlarını sürdüren deneyimli hoca, önceliği Süper Lig’i yakından tanıyan futbolculara vermek istiyor. Dolayısıyla Sivasspor’dan ayrılmasına kesin gözüyle bakılan Eneramo’yla, PTT 1. Lig’i gol kralı olarak tamamlayan Gohou, Kafkas’ın düşündüğü diğer isimler...