Golcü arayışını sürdüren Trabzonspor, ısrarla istediği Gaziantep'in 22 yaşındaki yıldızında mutlu sona ulaştı. Kırmızı-Siyahlılar'la 2.4 milyon Euro'ya el sıkışan yönetim, birkaç gün içinde transferi resmen açıklayacak

Batuhan ve Aykut Demir’i renklerine kattıktan sonra forvet hattına takviye yapmak için harekete geçen Trabzonspor, mutlu sona  ulaştı. Uzun süredir ısrarla transfer etmek istedikleri başarılı golcü Cenk Tosun için Bordo-Mavililer, Gaziantepspor kulübüyle el  sıkıştı. Fırtına’nın yöneticileri geçtiğimiz günlerde Kırmızı-Siyahlı yöneticilerle bir araya geldi ve sıkı pazarlıklar sonucunda 2.4  milyon Euro’ya anlaşmaya vardı. Karadeniz ekibinin bu parayı iki yılda eşit taksitler halinde ödeyeceği gelen bilgiler arasında. Bu  anlaşma sonrası futbol genel direktörü Ünal Karaman’ın yıldız oyuncuyla görüşeceği transferi kısa zamanda bitireceği öğrenildi.

35 golü var
Gaziantepspor ile yaklaşık iki sezondur 22 yaşındaki oyuncunun transferi konusunda masaya oturmasına rağmen anlaşma  sağlayamayan Trabzonspor, nihayet muradına ererken golcü yıldızın transferinin önümüzdeki günlerde açıklanması bekleniyor.  Cenk’in transferinin geçikmesindeki sebebin ise maddi sıkıntılar olduğu ifade edildi. Eğer Tolga’nın Beşiktaş’a transferi  gerçekleşseydi, Bordo- Mavililer oradan gelecek parayla başarılı forvetin bonservisini ödeyecekti. Ancak anlaşma sağlanamadığı için yönetim yeni bir kaynak  arayışına girince Cenk’in transferi de gecikti. 1.83 boyundaki futbolcu, Gaziantepspor formasıyla çıktığı 96 maçta 35 kez ağları  sarsarken, 12 de asist yaptı. İki ayağını da kullanabilen Tosun, rakip takımların çekindiği isimler arasında bulunuyor.