Gaziantepspor'un adı transfer dedikodularıyla anılan golcü oyuncusu Cenk Tosun açıklamalarda bulundu. Genç golcü Gaziantepspor'da güzel günlerinin geçtiğini ancak şu an için kendisine yapılan resmi bir teklifin olmadığını söyledi.

Kırmızı-siyahlı takımda attığı gollerle bir çok takımın transfer listesine giren ve Karadeniz ekibi Trabzonspor'unda ısrarla istediği başarılı oyuncu Galatasaray, Fenerbahçe ve Beşiktaş dışında Türkiye'de bir takımda oynamak istemediğini söyledi. Tosun yaptığı bu açıklama ile kendisini kadrosuna katmak isteyen Trabzonspor'a da bir anlamda red cevabı vermiş oldu.

Gaziantepspor'da son haftalarda Sergen Yalçın ile iyi bir çıkış yakalayarak devre arasına rahat bir takım kimliğinde girdiklerini söyleyen Tosun: "Takım olarak iyi bir ortamda güzel galibiyetler aldık. Bu bizim istediğimiz zaman neler yapabileceğimizi gösterir oldu." dedi.

TEKLİFLER VAR

Transfer konusunda şimdiye kadar kendisine direkt olarak bir teklif gelmediğini ifade eden Cenk Tosun: "Bana direk bir teklif gelmedi. Ancak kulübüme Trabzonspor başta olmak üzere başka kulüplerden de teklifler geldiğini biliyorum. Ben şu an için diğer 3 büyükler dışında herhangi bir kulüpte oynamak istemiyorum. Tabii ki kulübüm "kal" derse formasını terlettiğim takımda devam ederim. Şu an için bir sıkıntı yok. Önümüzdeki günlerde ne olur bilemem" dedi.

Editör: TE Bilişim