Trabzonspor’un UEFA Avrupa Ligi’nde Napoli ile eşletiği kuranına ardından Trabzonspor CEO’su Burak Gürdal önemli açıklamalarda bulundu.

'İYİ BİR KURA ÇEKTİK'

Gürdal, Napoli ile eşlemesiyle ile ilgili olarak, “İlk maçın Trabzon'da olması bizim için çok iyi oldu. Memnunuz kuradan. Bu turdan sonra zaten çok yüksek takımlar var. Napoli ilk gurubunda iyi maçlar çıkarttı. Deplasmanda karşılaşmanın keyifli geçeceğine inanuyorum. Umarım biz kazanan takım oluruz. İyi bir kura çektik.”

'ADAPTASYON DÖNEMİNİ TAMAMLADIK'

Trabzonspor’da ki yeni oluşum ile ilgili de konuşan Gürdal, “Bahsettiğim gibi yeniden yapılanma dönemindeyiz. Ciddi sayıda değişim oldu. Yeni arkadaşlar katıldı. Kalite olarak yüksek genç bir takım oluşturduk. Önümüzdeki yıllarda oynayacak takım yarattık. Yeni takımın oturması kolay değil. Adaptasyon dönemini de tamamladık. Ersun hoca takımını tanıyan bir hoca. Teknik ekip olarak futbolcular olarak çok iyi uyum sağladık. Bunu sahayada yansıttık. Önümüzdeki dönem için takım kurduk. Hem Türkiye’ye liginde hem Avrupa’da oynayacak bir takım kurduk. Umarım istediğimiz başarıya ulaşabiliriz.” ifadelerine yer verdi.

'KRİTİK MEVKİLERE TAKVİYE OLABİLİR'

Ara transfer ile ilgili ise Gürdal,  “Toplam 21 transfer yaptık. Fakat 1461 Trabzon’u da içerdiği için çok fazla gözüküyor olabilir. Doğrudan kattığımız oyuncu aslında 13. Buda azımsanmayacak sayı. Tüm kontratlar Trabzonspor'da olduğu için fazla gözüküyor. Her transferden istenilen başarıyı tutturabilmek mümkün değil. Ama başarılı olmayı düşünüyoruz. Yabancılardan oldukça memnunuz. Takımın gücünü yükseltmek için kritik mevkilere takviye yapmak mümkün olabilir.” dedi.
Editör: TE Bilişim