Bülbüloğlu; Nevzat Aydın, Yusuf Erdoğan, Rodallega üzerinden ortaya atılan iddialar, takımın durumu ve taraftarlar hakkında konuştu.

Nevzay Aydın istifa edecek mi?

"Nevzat Aydın'ın istifa edeceğini sanmıyorum. Yönetim kuruludunda ufak tefek rahatsızlıklar olabilir, aramızda çözeriz. Yönetim kurulu içerisinde böyle şeyler olabilir ama bana göre tek yanlış olan bunun kamuoyu önünde dile getirilmesidir. Nevzat Aydın Trabzonspor'a çok faydalı olan yönetim kurulu üyemizdir. Çok başarılı bir dönemimizde, bunları kamuoyu ile paylaşmak, çok doğru değil diye düşünüyorum.

Takımın durumu

Amacımız rakiplerimizi yakalamak. Çok az bir puan farkı var, puan farkını kapatıp Avrupa kupaları için gereken yerde bitirmek istioruz. Bir bütündür bu iş. Teknik heyet, yönetim, futbolcuları bir bütün olarak görüyorum. Bunda, şehrin, seyircinin, camianın ve Türkiye'deki Trabzonsporluların katkısı var. Bir bütün olarak heyecan yakaladık. İyi sonuçlarla gelen bir bütünleşme oldu, her yönüyle bize katkısı oldu.

Yusuf Erdoğan yorumu

Transfer döneminde haberler çıkar. Yusuf Erdoğan'ın gerekli katkıyı vermediğine inanmıyorum. İlla çıkıp oynamak değil katkı vermek. İlk yarıda oynadığı zaman katkı verdi. Kenarda olmasına rağmen; efendiliği, karakteri ve oyunculuğu ile Yusuf'un bize çok katkı verdiğine inanıyorum. Çok daha iyi yerlere gelecektir.

Rodallega ve Yusuf Erdoğan iddiaları

Komplo teorilerine gerek yok. Trabzonspor Rodallega'yı alacak güce sahiptir. Beşiktaş isterse Yusuf Erdoğan'ı alabilir bizden. Bu komplo teorilerine neden ihtiyaç duyuluyor? Mehmet Ekici'yi isteyen takım onunla görüşmeli. Kendisini zorla bir takıma verme şansımız yok. Biz kulüp olarak gerekeni yaparız. Mehmet tercihini kullandı, cezasını çekti. O komplo teorilerine gerek yok. Yusuf Erdoğan'ın Beşiktaş'a gidip gitmeyeceği yönünde bir bilgim yok. Önce ligde istediğimiz yerlere gelelim, bunlar sonra konuşulacak şeyler.

Yusuf Yazıcı

Yusuf Yazıcı'nın büyük yetenek olduğunu biliyoruk, önüne açtık. Güvenini kazandı, önemli işler yapıyor. Gelecekte bize katkı verecektir. Ona inanıyoruz. Futbol anlamında kedine katacağı çok şeyler var. Önce hizmet etmeli bize, sonra zamanı gelince Avrupa'ya gider. Milli takımda oynayacak kapasiteye sahip. Ibanez konusunda da bilgim yok. Bunlar sezon sonunda konuşulacak şeyler.

Taraftara teşekkür

Taraftarımıza çok teşekkür ediyorum, Türkiye'nin her yerinden akın akın maçlara gelmeye başladılar. İyi çıkış, iyi sonuçlar bütünlük sağladı. 40 bin kişiyle oynmak ayrı bir destek. Taraftarlrımız olgun bir tavırla maçları izliyorlar. Son derece takımı motive eden, destekleyen, güzel bir seyirci profili var. Sonuçlar böyle geldikçe, böyle devam eder.

"Dönüp bakınca üzülüyoruz"

İstanbul'daki Beşiktaş maçında da çok iyi bir Trabzonspor vardı. Takım olarak kırılganlığımız vardı, iyi oynuyorduk yine. Yeni transfelerin de katısı çok oldu, Olcay'ın katkısı çok odu. Dönüp baktığımızda, çok üzülüyoruz ilk yarıdaki kayıplara. Çok kötü ve şanssız maçlar verdik.

"VAR" uygulaması

Ben video hakem uygulamasının (VAR) faydalı olacağına inanıyorum. Hakemli zor şey. 5 kameranın izlediği şey için 10 saniyede karar vermeniz gerekiyor. Onlar da insan, hata yapabilir. Bu onun önüne geçecektir. Terslik çıksa da, bir çok şeyi düzeltecektir.