CHP  İstanbul Milletvekili Melda Onur, Radyospor'da Loca programına konuk oldu. Emir Ekşioğlu ve Özge Şen'in sorularını yanıtlayan Onur, program sonunda Şebnem Ferah'ın Sil Baştan şarkısını söyledi. İşte Melda Onur'un programda bir de Trabzonspor itirafında bulundu.  

Kendisini Beşiktaşlı olarak tanımlayan ancak aslında Trabzonspor'u tuttuğunu ifade eden Onur, "Babam Trabzonsporlu ve ben de bu yüzden ileri yaşlarıma kadar Trabzonsporlu olarak büyütüldüm. Ama babam İstanbul takımları arasında da benim gibi Beşiktaş'ı destekler sadece Trabzonspor-Beşiktaş maçlarında Trabzonspor'u destekler. Ben de öyleyim, Trabzonspor-Beşiktaş maçlarında kim kazanırsa kazansın üzülmüyorum" diye konuştu. 

Taşınmak benim için korkunç bir şey

Babamın asker olmasından dolayı o kadar çok taşındık ki benim için ev taşımak zuldur. Arkadaşlarımı görüyorum özellikle de kıza arkadaşlarımı taşınırken çok rahatlar. Benim için korkunç bir şeydir. Çünkü benim çocukluğum babamın tayini dolayısıyla annem önüme kutu, fincanlar ve gazete koyardı. Fincanları gazeteye sarardık sonra onu kutuya koyardık falan.. Gerçekten taşınmak benim için kabustur. O yüzden 2001'den beri aynı evde oturuyorum.

İlk film Burdur'da, ilk kayak Sarıkamış'ta

Eskişehir'de doğdum ben. O da tamamen memur büyükbabamdan dolayı. Sonra İstanbul Çerkezköy var. Burdur'da ilkokulu okudum. Çocukluk anıları tabii çok bambaşka. Mesela Burdur'daki evimiz yazlık sinemaya bakardı. O dönemde birçok film izlerdik. Bizim evimiz Loca gibi olurdu. Bazen korku filmi getirirlerdi ve ben kafamı kaldırdığımda onları görüp korkardım. Uzun bir süre vampir filmleri Drakula gibi izleyemedim korkudan. Sonra kısa bir süre Polatlı'da yaşadık. Sarıkamış'ta yaşadık hatta ilk kayağımı Sarıkamış'ta yaptım. Sarıkamış çok güzeldir sanırım başka yerde hiç bu kadar bitki çeşitliliği yoktur. Lise zamanlarımda da Erzincan'da yaşadım.
Editör: TE Bilişim