“Dilenciler, seyyar satıcılar, pazarlamacılar ve siyasiler giremez”

Dün Trabzonspor Kulübü tarihine kara bir leke olarak kaydedilecek bir gelişme yaşandığını ve şikecileri koruyan bir siyasi partinin temsilcilerinin kulüpte karşıladığını öğrenmiş bulunuyoruz. Şike süreci esnasında ve sonrasında siyasilerin oy hesabı yaparak hakkı yenmiş, mağdur edilmiş, elinden kupası çalınmış bir şehre adeta düşmanlık edercesine bir tavır içinde olduğunu hayret ve ibret içerisinde izledik.

Şikecileri kurtaran yasayı dünyanın en elzem yasası gibi bir gecede çıkartan siyasileri, parti ayırımı yapmaksızın kınamasını beklediğimiz göz bebeğimiz Trabzonspor’un yönetici sıfatını taşıyan isimleri bu ilkesiz ve tutarsız davranışın gereğini yapmasını ve işgal ettikleri makamları boşaltmalarını bekliyoruz.

Şikenin baş mağduru olan Trabzonspor’un bu mağduriyetini giderecek bir tavır sergilemesi beklenen Trabzon milletvekilleri, Trabzon kökenli bürokrat veya kanaat önderlerinin adlarını hiç birini eksik etmeden kara kaplı defterimize yazdığımızı ve günü geldiğinde bu isimlerden de hesap soracağımızın bilinmesi gerekmektedir.

İsminin başında taşıdığı hiçbir ünvana bakmadan şikenin baş suçlusunu ve onun zihniyetini kutsayarak, şike zanlılarını kahraman ilan ederek ona destek verenleri Trabzonspor camiasının unutmaması için elimizden gelen bütün gücümüzü kullanacağımızı, Trabzonspor’un hakkını yiyenlerden her platformda hesap soracağımızın bilinmesini istiyoruz.

Dünyaya yayılmış 500 üyesi ile 1999 yılından beri Trabzon şehri adına lobi faaliyetleri yapan Trabzon Fikir Kulübü olarak diyoruz ki:  Trabzonspor siyaset üstü bir kimliktir ve hiçbir dünya görüşünün cenderesinde hapsolamaz.  Yeni nesil Trabzonsporlular olarak şayet bir gün Trabzonspor’da yönetim erkine sahip olursak ilk iş olarak kulübün giriş kapısına  “Dilenciler, Seyyar satıcılar, pazarlamacılar ve siyasiler giremez” tabelasını asacağımıza söz veriyoruz.

 Trabzon Fikir Kulübü

Editör: TE Bilişim