Çılgınlar taraftar derneği başkanı Soner Saraç, herkesin Trabzonspor’a zarar verecek açıklamalardan sakınmaları gerektiğine vurgu yaparak, “Trabzonspor'a hizmet veren önceki başkanlar ve yöneticiler, şimdiki başkan ve yöneticilerin, bunların içinde eski ve yeni futbolcularımızın; bu haksız olaylardan dolayı Trabzonspor menfaatleri söz konusu iken zarar verecek tüm açıklamalardan sakınmalarını; Şike davasından sonra şampiyonluğu TFF tarafından Adalet önünde resmen gasp edilen Trabzonspor'un yanında olmak, gerekirken bu serzeniş!erin Trabzonspor menfaatine hiçbir katkı sağlamadığı, hatta çok önemli maç öncesi futbolcular üstünde baskı varken yenisinin eklenmesini kabul edilemez görüyoruz” dedi.

Herkesin üzerine düşen görevi layıkıyla yerine getirmesi lazımken bu söyleşilerin Trabzonspor menfaatlerine zarar vereceğini akli selim olanların nasıl aklına gelmediğini anlayamadıklarını belirten Saraç, açıklamasını şöyle tamamladı;

“30 yaşında olan bir gencin neden şampiyonluk göremediğini bu anlaşılmaz kavgaları ve beyanları gördükten sonra birilerini sorgulamak yanlış olur. Birbirimize olan anlayışı ve yardımlaşmayı yapmadıktan sonra Trabzonspor’un şampiyonluğunu yeni doğacak bir çocuğun 30 yıl daha beklemesi mi gerekecek. Daha önce Trabzonspor’da görev yapan başkan ve yöneticilerinde yanlışları olmuştur; mevcut yönetimin ve gelecekte görev yapacak olanlarında yanlışları olacaktır. Önemli olan bunları görüp düzeltmek ve Trabzonspor’a hak ettiği şampiyonluğu yaşatmaktır. Kimse unutmasın Trabzonspor’un büyüklüğü tartışılamaz, Trabzonspor kişilere ve gruplara ait değildir ve olamazda. Bu kulüp bu renklere gönül vermiş Trabzonsporlularındır! Trabzonsporumuza Fenerbahçe maçında başarılar dileriz.