Başkan Hacıosmanoğlu’na, Galatasaraylı oyucunun kendisine küfür ettiğini ve bir anlık refleks sonucu kırmızı kart gördüğünü söyleyen Colman, “Bilerek kart gördüğümü düşünüyorsanız bana izin vermeyin” dedi. Colman’ı samimi bulan Hacıosmanoğlu ise oyuncusuna hazırlık kampına kadar izin verdi.

BİR ANLIK REFLEKSTİ

Trabzonspor’da Gustavo Colman’ın Galatasaray derbisinde kırmızı kart görmesi teknik direktör Mustafa Akçay’ı isyan ettirirken, Arjantinli oyuncu başkan İbrahim Hacıosmanoğlu ile görüşüp adeta savunmasını verdi. Colman, Başkan İbrahim Hacıosmanoğlu’na pozisyonda tahrik edildiğini söylerken, “Hakemin kararının ardından topu almaya yöneldim, kart görmeme sebep olan Riera küfür edip, beni tahrik etti. O anlık bir refleksti. Bilerek kart gördüğümü söyleyenlerin ön yargılı olduğunu düşünüyorum” şeklinde konuştu.

DOKUNMADIM BİLE

Colman, “Erken tatile gitmek için oyundan kendisini attırdı...” şeklinde ki eleştirileri de hak etmediğini başkan İbrahim Hacıosmanoğlu’na söylerken, “Eğer benim kafamda öyle bir düşünce olsa bunu 70. dakikalarda değil, son dakikalarda da yapabilirdim. Ancak böyle bir algı oluşmuş ve siz de böyle düşünüyorsanız o zaman izin vermeyin, gitmeyeyim. Söylediğim gibi takımımı 10 kişi bıraktığım için üzgünüm ama küfür ederek beni tahrik etti ve anlık refleksle olay oldu. O anda yüzüne de hafif bir temas oldu” diye konuştu. Başkan Hacıosmanoğlu, Colman ile yaptığı bu görüşmenin ardından Arjantinli oyuncuya ikinci yarı hazırlıklarına kadar izin verdi.