Şenol Güneş'in daha önce yaptığı açıklamada " zihinsel ve ruhsal dinlenmeye ihtiyacı var " dediği Gustavo Colman'ın, Gaziantepspor maç kadrosuna hazır olmadığı için alınmadığı, Colman'ın idmanlarda oldukça istekli ve hırslı oluşu Şenol Güneş'i mutlu ettiği, Tangocunun önümüzdeki hafta takım kadrosunda yer alacağı öğrenildi.

COLMAN GÖNDERİLECEKLER LİSTESİNDE YOK

Takımda yabancı sayısının artması ve Colman'a teklif gelmesi halinde gönderileceği yönündeki haberler gerçeği yansıtmamaktadır. Colman'ın Trabzonspor'dan ayrılmayı kafasından tamamen sildiğini ayrıca Şenol Güneş'inde, Colman hakkında yönetime olumlu rapor verdiği, takıma yeniden kazandırılması gerektiği, sadece zamana ihtiyacın olduğunu dile getirdiği öğrenildi.

TAKIM ARKADAŞLARI İLE ARASI ÇOK İYİ

Colman'ın idmanda bir anlık öfke patlamasıyla beraber yaptığı hatanın ardından, çok üzgün olduğu çıktığı idmanlarda bunu unutturmak için elinden geleni yaptığı öğrenildi. Halil'in özellikle yakından ilgilendiği Colman'a, bütün takım arkadaşları destek oluyor.


ŞENOL GÜNEŞ'E HAK VERİYOR

Colman'ın, Gaziantepspor kadrosuna alınmaması hakkında "en doğru olanı hocamız biliyordur, en kısa zamanda eski günlere dönmeyi arzuluyorum " dedi.