Bursaspor maçı sonrasında Mustafa’ya tokat atarak iten Arjantinli futbolcu Colman bu hareketi büyük tepki çekmişti. Tolunay Kafkas'ın da uyarısını alan Colman ile Mustafa Yumlu, bugün kü idman öncesi birlikte açıklama yaptılar. 

BEN BUNA SORUN DEMİYORUM

Colman, "Ben buna sorun demiyorum. Soruna dönüştürmek istediler. Ben 5 yıldır bu takımın bir parçasıyım. Mustafa'yı da kardeşim gibi görüyorum. Burada herhangi bir sorun yok ama sorun çıkarılması için ellerinden geleni yaptılar" dedi.

BURADA BİR TÜRK GİBİYİM

"Kalan bu dönemde elimizden geleni yapacağız" diyen Colman, gazetecilerin "Kafa olarak Trabzonspor'da mısın? Buranın bir parçası olduğuna inanıyormusun?" sorusuna, "Ben 5 yıldır buradayım. Buranın önemli bir parçasıyım. Burada bir Türk gibiyim. Sosyal yaşantımda böyle… Takımda da önemli bir yerdeyim. İşler benim için de takım içinde iyi gitmiyor. Hal böyle olunca ufak bir sorun büyütülüyor.  Beynimizi taşın altına koyarak çalışacağız" dedi.

OLAYI SOYUNMA ODASINDA BİTİRDİK

Mustafa Yumlu da, "Benim için soyunma odasında bu konu kapanmıştı… Benden özür diledi bende konuyu kapayttım. Biz şu anda Trabzonspor'u bu durumdan nasıl çıkaracağız onu düşünüyoruz. Colman çok sevdiğim bir arkadaşım. Aramızda sorun problem olamaz. O bir anlık maçın verdiği olumsuz havadan dolayı bunu yaptı" şeklinde konuştu.

NEDEN BÖYLE BİRŞEY YAPTI?
 
Gazetecilerin o an ne yapmak istiyordun? Bursasporlu oyuncuya neden yürüdün? sorusuna Colman, "Ben saha içerisinde Bursasporlu oyuncuya  bir an çok sert girdim. Maçtan sonrada yanına gidip özür dileyecek ve konuyu kapatacaktım.  Fakat kaybettiğimiz maç olduğu için birazda sinirli olduğum için tavırlarımdan ve hareketlerimden Mustafa engellemeye çalıştı. Farklı birşey sandı. Bu nedenle beni engellemeye çalıştı. Bende o an bunu anlatamayınca böyle bir şey oldu. Kesinlikle aramızda hiçbir problem yok" diyerek cevap verdi.

Editör: TE Bilişim