Trabzonspor, dün Ç. Rizespor deplasmanından hem puan kaybetti hem de 3 as futbolcusu korkuttu. Bordo-mavililerin 1 puan çıkardığı Rize deplasmanının ardından maçın 39. Dakikasında sakatlanan Malouda’nın bugün MR’ının çekileceği ifade edilmişti. Ancak Malouda’dan önce bugün idmana katılmayan Zokora ve Colman’ın hastaneye giderek kontrolden geçtiği öğrenildi. 

Dün ki maçta ayak bileğinden sakatlanan ve burkulduğu ifade edilen Colman ile gözüne darbe alan Zokora, bugün ki idmana katılmayarak hastaneye gitti. Yapılan kontrollerin ardından her iki futbolcunun da önemli bir durumunun olmadığı öğrenildi. 

SONER AYDOĞDU İYİLEŞTİ

Trabzonspor, Akhisar maçı hazırlıklarına bugün yaptığı idman ile devam etti. Bordo-mavililerde bugün ki idmana sakatlığı bulunan ve yurt dışında ameliyat olan Bamba ile dün ki Rizespor maçında sakatlanan Malouda, Colman ve Zokora katılmadı. Oyunculardan Olcan, Janko ve Şahin salonda çalışırken Trabzonspor’dan sevindirici bir haber de bugün geldi. Uzun süredir sakatlığı devam eden Soner Aydoğdu, bugün takımla beraber çalışmalara başladı. 
Hırsıyla dikkat çeken oyuncu, kısa sürede takıma adapte olarak kadroya girmek istediği görüldü. İdman eksiğini kapatmak isteyen oyuncunun azimli çalışması da dikkat çekti. 
Editör: TE Bilişim