Trabzon'un Çukurçayır beldesinde bulunan semt pazarında eniştesine yardım eden, aynı zamanda amatör kulüpte futbol oynayan Yaşar Terzi, Trabzonspor'un Arjantinli oyuncusu Gustavo Colman'a benzerliği ile dikkat çekiyor.
CHP Trabzon Milletvekili ve Büyükşehir Belediye Başkan adayı Volkan Canalioğlu ve Ortahisar Belediye Başkan Adayı Nazım Özcan ile birlikte fotoğraf çektiren Yaşar Terzi, Colman'a benzerliğin dezavantajlarını yaşadığını ifade etti.

COLMAN SANIP PARA İSTİYORLAR

Amatör olarak Çukurçayırspor'da futbol oynayan 30 yaşındaki futbolcu, zaman zaman karşılaştığı Trabzonspor'lu futbolcuların bile kendisine Colman'a benzettiğini belirtti. Colman'a benzerliği ile dikkat çeken Yaşar Terzi, "Gustavo Colman'ın Trabzonspor'a gelmesinin ardından insanlarda bana Colman demeye başladı. Kendi ismimle hitap eden yok artık. Bu benzerlik karşısında insanlar bana ilgi gösteriyor ve fotoğraf çektirmek isteyenler oluyor. Bunun yanında tabii dezavantajları da oluyor. Kız arkadaşımla bir yerde oturduğum zaman bu sorun oluyor. İnsanlar gelip benden para istiyorlar" dedi.

EMRE'NİN ŞAŞKINLIĞI
Geçtiğimiz günlerde Trabzonspor'un Emre Güral'ın kendisini Colman'a benzettiğini ifade eden Terzi "Beni görünce şaşırdı. 'Burada ne yapıyorsun felan' dedi. Ben durumu izah edince benzerliği anladı ve birlikte fotoğraf çektirdik. Gerçek Colman'la ise şimdiye kadar karşılaşmadım" ifadesini kullandı.
Editör: TE Bilişim