Trabzonspor'da Arjantinli Gustavo Colman’dan başka dün gece Antalya’ya gelmeleri gereken bordo mavili takımın 2 Brezilyalı oyuncusu Henrique ve Alanzinho'da kampa katılmadı.

Trabzonspor’un 29 Aralık’ta Antalya Belek’te başlayan kampına Arjantinli Gustavo Colman, izinsiz olarak katılmadı. Pazartesi sabahı gerçekleştirilen idmana getirilen noter, Arjantinli Colman'ın antrenmana katılmadığını tespit etti. Colman’ın ardından 31 Aralık akşamı kampta olması gereken Brezilyalı oyuncular Henrique ve Alanzinho da otele giriş yapmadı.

YÖNETİME RAPOR VERECEK

Teknik direktör Şenol Güneş’in kampa geldikten sonra her 3 oyuncuyla da görüşeceği ve buna göre yönetime bir rapor vereceği öğrenildi. Güneş’in raporunun ardından Colman, Alanzinho ve Henrique’ye verilecek cezanın miktarı belirlenecek. Trabzonspor’da kampa katılmayan oyunculara günlük 10 bin euro para cezası uygulanıyor.

TEMPO ARTACAK

Antalya’da 29 Aralık’ta toplanarak ikinci yarı hazırlıklarına en erken başlayan takımlardan biri olan Trabzonspor’da tempo artacak. 30 Aralık’ta çift antrenman yapan, yılın son gününü ise tek antrenmanla geçiren Trabzonspor, yeni yılın ilk gününde de tek çalışma yaptı.

ÇİFT ANTRENMAN

Antalya’ya eşleriyle birlikte gelen oyuncularını fazla sıkmayan Şenol Güneş, artık tempolu çalışmalara başlayacaklarını belirterek, "A-2 takımından Batuhan da aramıza katılacak. Tempomuzu artıracağız ve 7 Ocak’taki ilk hazırlık maçımıza kadar günde çift antrenmanla hazırlıklarımızı sürdüreceğiz" dedi.

YILBAŞI FOTOĞRAFLARINI PAYLAŞTILAR

Trabzonsporlu oyuncular Antalya’da yeni yıla girerken, yılbaşı partisi fotoğraflarını da Twitter’da paylaştılar. Bir çok oyuncu kamp yapılan otelin yılbaşı partisine katılırken, Emre Güral ve Yasin başka bir otele giderek Demet Akalın konserini izledi. Emre daha sonra, Demet Akalın’la, takım kaptanlarından Giray Kaçar ise, bordo mavililerin emektarlarından malzemeci Hayati Erol’la çektirdiği fotoğrafı takipçileriyle paylaştı.