Trabzonspor'da şok gelişme.. Karabükspor'u konuk eden Trabzonspor'da Constant, disiplinsiz davranışları nedeniyle kadroya alınmadı. Avrupa Ligi'nde geçen hafta perşembe günü İtalya'nın Napoli takımıyla deplasmanda oynanan karşılaşmada yedek kulübesinde oturtulan ve daha sonra disiplinsiz davranışlar göstermesi nedeniyle teknik direktör Ersun Yanal tarafından antrenmanlara alınmayan Constant, bu akşam maç kadrosunda da kendine yer bulamadı. 

YARINA KADAR İZİN VERİLDİ 
Sezon başında Milan'dan 2.5 milyon euro bonservis bedeli ile kadroya dahil edilen Gineli futbolcunun bugün savunmasını vereceği ve bunun ardından kadro dışı kararının açıklanacağı belirtildi. Ersun Yanal da maç öncesi yayıncı kuruluşa yaptığı açıklamada Constant'a çarşamba gününe (yarın) kadar izin verdiklerini ve yarın savunmasının ardından durumuyla ilgili karar vereceklerini söyledi. Bordo-mavililerde Napoli maçına ilk 11'de başlamadığı için kendisine ait sosyal medya hesabından "Neden? Bilmiyorum. Anlamıyorum" şeklinde yazarak tepki göstermişti.

KRİZ OYUNDAN ALINMASIYLA BAŞLADI
Constant krizi, oyuncunun Kasımpaşa maçında oyundan çıkartılması ile başladı. Karara sinirlenen Gineli oyuncu, İstanbul'da kalmak için izin istedi, ancak bu talebi teknik direktör Ersun Yanal tarafından reddedildi. Constant, Yanal ve bazı oyuncuların İstanbul'da kaldığını öğrenince çıldırdı ve tepki gösterdi. Bunun üzerine Yanal, oyuncuyu Napoli maçında oynatmadı. Hayal kırıklığı yaşayan Constant'ın izin isteği Yanal tarafından bir kez daha reddedilince, kriz büyüdü. Twitter'dan hocasını eleştiren Constant, idmanlara alınmadı, dün de kadro dışı kaldı. 

Fotomaç / Yunus Emre SEL