Kamuoyunda Cübbeli Ahmet Hoca olarak bilinen Ahmet Mahmut Ünlü, bugün Vahdet gazetesinde yayımlanan yazısında İsmailağa Cemaati lideri Mahmut Ustaosmanoğlu’nun yıllar önce Trabzonspor’a ettiği duayı paylaştı.

Mahmut Efendi’nin Trabzonspor’a beddua ettiği iddialarına cevap veren Cübbeli Ahmet konuya şöyle açıklık getirdi:

Trab­zons­po­r’­un şam­pi­yon ol­du­ğu bir ak­şam kut­la­ma­lar ya­pı­lır­ken Mah­mut Efen­di Haz­ret­le­ri dı­şa­rı­dan ge­len gü­rül­tü­yü so­ru­yor.

Şam­pi­yon­luk kut­la­ma­sı ol­du­ğu­nu öğ­re­nin­ce “Bir da­ha şam­pi­yon ola­ma­sın­la­r” di­yor. Bu­nu ni­ye de­miş pe­ki? Ken­di­si de Trab­zon­lu ol­du­ğu için hem­şe­ri­le­ri­nin iç­ki­li kut­la­ma ya­pıp gü­na­ha gir­me­si­ni is­te­me­di­ği için bu­nu söy­lü­yor. Sev­gi­den do­la­yı. Bu­nu söy­le­di­ğin­de ben ya­nın­da yok­tum. Ama söy­le­di­ği­ni ben de ya­nın­da olan ki­şi­den duy­dum. Trab­zons­por Baş­ka­nı bu ko­nuy­la il­gi­li siz­le gö­rüş­tü mü di­ye so­ru­yor­lar. Ha­yır, böy­le bir gö­rüş­me ol­ma­dı. Fa­kat Efen­di Haz­ret­le­ri­ne her tür­lü in­san git­miş­tir bu ka­dar sü­reç içe­ri­sin­de.

Bu çok es­ki bir ko­nu. O ara­da baş­ka ho­ca­la­ra da gi­den ol­muş­tur. Do­la­yı­sıy­la be­nim­le il­gi­li bir şey yok. Be­nim za­ten aç­ma ka­pa­ma işi elim­de de­ğil. An­cak kut­la­ma­lar ya­pı­lır­ken kim­se ha­ram yol­la­ra bu­laş­ma­sın, iç­ki iç­me­sin, ka­dın er­kek ka­rı­şık eğ­len­me­sin. Al­la­h’­a hamd et­sin­ler.