Maç başı ve pirimler haricinde futbolculara yıllık tam 50 Milyon TL ödeyen Trabzonspor yönetimi, tüm gelirlerin temlikli olması nedeniyle dört koldan kaynak arıyor.

KAYNAK ARAYIŞI…

Trabzonspor’da yaşanan maddi kriz nedeniyle futbolların yıllık sabit alacakları bile sıkıntı yaratıyor. Kadrosunda 26 futbolcu bulunduran ve bu oyunculara primlerin yanı sıra maç başı ücretleri de hariç olmak üzere sezonda tam 50 milyon TL ödeyen Trabzonspor yönetimi, geleceğe dönük tüm gelirlerin de temlik altında olması nedeniyle dört koldan yeni kaynak arayışını sürdürüyor.

MALOUDA İLK SIRADA

Bordo-Mavili takımda yıllık en çok kazanan oyuncu ise 6.5 milyon TL ile Fransız oyuncu Malouda. İbrahim Hacıosmanoğlu yönetiminin bir başka yıldız transferi Bosingwa ise 5.5 milyon TL’lik kazancı ile Malouda’nın ardından ikinci sıraya yer alıyor. Bu iki oyuncuyu 4.1 milyon TL ile Zokora ve 3 milyon 750 bin TL ile Janko takip ediyor. Trabzonspor’da futbolcuların transfer alacaklarının yanı sıra prim ve maç başı alacakları ile birlikte oyunculara ödenen yıllık ücretin 70 milyon TL olduğu belirtildi.