Teknik heyet öğrencilerini Galatasaray maçına hazırlamak için elinden geleni yapıyor... Günlerdir futbolcularıyla yakından ilgilenen, sık sık özel görüşmeler de yapan Bordo-Mavililer'in hocası Hami Mandıralı, dünkü çalışmada da maç taktik ve sahaya süreceği 11 üzerinde durdu.

‘Taraftara yakışır’

Cim Bom'a karşı yine baskıyı ve hücumu ön planda tutan bir anlayışla sahaya çıkacak olan Mandıralı, Avrupa Ligi'ne lig 4.'sü olarak gitmenin önemine de ayrı vurgu yaptı. Bordo-Mavili camia için normal şartlarda lig 4.'sü olmanın bir sevinç kaynağı olamayacağını hatırlatan başarılı çalıştırıcı, "Buna rağmen şu an Avrupa biletine uzanmak bizim elimizde. Üstelik Galatasaray gibi bir rakibe karşı alacağımız galibiyet taraftarı da mutlu edecektir. Tabi bir de Avrupa'da olmak sizin kendi kariyeriniz için  önemli. Bu sene çok iyi bir yol aldık, önemli işler yaptık. Neden tekrar ve daha iyisi olmasın. Üstelik tatil anlamında da 4.'lük ile  daha kötü bir derece arasında büyük fark var. Artık bundan sonrasını siz belirleyeceksiniz" ifadelerini kullandı. 

Defansın kaptanı Bosingwa

Karadeniz temsilcisinde savunma hattı son dönemlerin en ideal kurgusuyla Galatasaray maçında sahaya çıkacak. Bosingwa-Mustafa Yumlu-Aykut Demir-Mustafa Akbaş dörtlüsünden oluşacak defans bloğunun kaptanlığını ise Bosingwa üstlenecek. Teknik direktör Hami Mandıralı'nın Bosingwa'ya, "En deneyimli oyuncu sensin. Hem Onur hem de arkadaşlarınla sürekli konuş. Hücuma katılacak oyuncuları yönlendir" direktiflerini verdiği