Spor Toto Süper Lig'in 7. Haftasında Trabzonspor, deplasmanda Fenerbahçe ile karşı karşıya gelecek.  Şükrü Saracoğlu Stadı'nda oynanacak karşılaşmayı Hüseyin Göçek yönetecek. 

Saat 20.00'de başlayacak mücadele önceki konuşan Trabzonspor Teknik Direktörü Mustafa Reşit Akçay, değişikliklerle ilgili olarak, “Fenerbahçe’nin oyun planı ile ilgili kısmen evet. Kenar oyuncularının formda olması oldukça dikkat çekici bir durum yaratıyor. Biz de rakibe saygı duyarak oynayan bir ekibiz. Kendi taktiğimizi hayata geçirmek için rakibin etkin olan bölgelerinde hasar yaratmak lazım. Bizde öyle düşünüyoruz. Lazio maçının kadrosunda 1 değişiklikle devam ediyoruz. Taktiksel yer değişikliklerini geçmişte de kullanarak oynadığımız oldu. Umarım düşündüklerimizi uygularız” dedi. 
Trabzonspor’un maçı nasıl kazanacağını ise Akçay, “Bence bugün sabırla oynayacağız. Topun arkasına geçip kompakt yapımızı korumak istiyoruz. Aksiyon sahalarımızı bir birine yaklaştırarak rakibin arkaya geçmesini engelleyen bir çaba içinde olacağız. Bunu hızlı hücuma dönüştürerek kazanmak istiyoruz”  şeklinde açıkladı. 
Editör: TE Bilişim